Nektek hogy esne? Túlreagálom?
Suliban egy lány ismerősöm rám köszönt ma, én pedig nem néztem oda, mert egyrészt nagy volt a zaj, meg amúgy sem hallottam, mert egy osztálytársammal beszéltem épp. Csak utána esett szépen lassan, hogy nekem köszöntek, de kaptam egy flegma beszólást is: "Jól van, nézzél!!" Itt jöttem rá, hogy nekem szóltak, gyorsan intettem, de nagyon megbántott.
Amikor összefutunk folyosón, akkor szoktunk pár szót beszélni, meg sulin kívül ritkán összefutunk, mert mindketten egy tág baráti körbe tartozunk.
Most hogyan nézzek rá utána, eléggé csalódtam. :(
Mindketten túlreagáljátok.
Ilyen félreértések vannak, de az ember szembenéz a másikkal és elmondja, hogy mi volt a félreértés oka és ha ezt a másik nem érti meg, akkor az őt minősíti és nem téged. De természetesen neked sem kell bárgyún állnod és várnod, hogy majd valaki más rendezze el a dolgot köztetek.
Tök mindegy, hogy odanéz-e a másik, ilyet csak taplók mondanak. Kulturált ember max. megjegyzi magának, vagy később négyszemközt elmondja halkan, nem patáliázik ott. Egyébként meg simán eszébe juthatna az is, hogy te nem biztos, hogy oda tudtál figyelni.
A helyedben egyébként beszélnék vele, és megmondanám neki, hogy nem vetted észre, és emiatt még nem kellett volna ilyen módon reagálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!