Mitől van az, hogy valaki megmagyarázhatatlanúl vágyik egy országba, lakni, élni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 22:08
3/9 A kérdező kommentje:
Görög és nem mondanám, hogy jobb, inkább más
2013. aug. 30. 22:18
4/9 anonim válasza:
Mert bejön neki az ország kultúrája, az éghajlata, vagy akármi más. Esetleg van ott valaki aki fontos neki. Millió oka lehet.
5/9 anonim válasza:
Görög becsődölt. Amúgy szép hely, de én Olaszba mennék, ha tehetném. Szerintem csak azért akarsz ott lakni, mert tetszik a kultúra, meg maga az ország. Sok a tengerpart meg süt a nap...
6/9 A kérdező kommentje:
Bulgáriát leszámítva, gyakorlatilag az összes mediterrán országba volt szerencsém ellátogatni és egyiknél sem érzem ezt. Egyszerűen vágyok oda és beteg vagyok minden alkalommal, amikor el kell jönnöm onnan, pedig tisztában vagyok a gazdasági helyzetükkel!
2013. aug. 30. 22:23
7/9 anonim válasza:
En Nemetbe jöttem ki. Gimi utan voltam elöször hosszabb idöre egyedül, akkor teljesen beleszerettem. Probaltam visszamenni, de nem ment, egyszerüen borzasztoan ereztem magam otthon. Ugyhogy kiköltöztem. Es imadom. Megmagyarazni viszont nem tudom. :)
22L
8/9 anonim válasza:
Finnországba. De nem tudom miért :D Hiszen imádom a napsütést, a meleget és tengert. Ezzel szemben Finnországban hideg van az év nagy részében. Viszont szeretem is, mert a tájak gyönyörűek, és jobban lehet ott keresni :D
9/9 anonim válasza:
mert kalandvágyó? álmodozó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!