Félnétek családi házban lakni?
Nem félnék. Féljen a betörő, mert ha hozzám téved, én biztos megölöm.
Most már teljesen legálisan, éljen az új BTK.
Nem, ha a közbiztonságra gondolsz.
Zárt magas kerítés kell, hogy ne lássanak be és könnyebb legyen a kerítés nélküli házakba bemenni.
Kutyát kell tartani, már ha egyáltalán szereted.
Érdemes időkapcsolós világítást beüzemelni.
Figyelni kell az utcát, hogy áll -e rendszeresen ismeretlen autó vagy személy, aki csak áll és sasol.
Persze ez nehéz, ha autóbuszmegállóhoz közel esik a ház.
Anyagilag?
Hát a társasházban előbb rád terhelik a közmű v. egyéb közöskts tartozást.
Itt eleve nincs közös költség, de annyival biztosan nagyobb a gázszámla, még akkor is, ha sokszor nagyon kicsi a belmagasság.
A kertet gondozni kell, mert ha ráesik a fa ága a szomszédra akkkor felelsz érte.
A karbantartás sokszor többe kerül mint egy belvárosi házban, de ott meg függőfolyósó és mindenféle közös sza-r van, amihez nincs közöd de a felújítását vállalni kell.
Minden vágyam egy csendes utcában lévő régi építésű, földszintes, maximum két szobás családi ház, nem nagy alapterülettel, verandával, fészerrel, az utcafront felé nagy füves területtel és ősfákkal. A fák alatt egy kocsibeálló, meg egy bográcsozó/szalonnasütő hely. Nyugalom ezerrel.
Dehogy félnék, élvezném. Pl. nyári esőben kiülni a verandára és hallgatni az eső kopogását, télen a fészerből fát behordani, udvaron fát vágni... satöbbi.
Utolsó na épp egy ilyen embert kerestem. Gyere fát vágni és akár be is hordhatod :D
Amúgy mitől kéne félni egy családi házban? Sokkal jobb mint egy sorház, panel, ikerház....
Én már laktam panelban, most családi házban, de van nyaralónk is így ott is szoktam "lakni" és sehol nem félek.
De pl a kutyát könnyű eltenni láb alól....
Veszel egy drága kutyát, pl fajtisztát, és megmérgezik...
Bár a profi ellen semmmi sem véd...
Az a kutya nincs jól nevelve, amelyik bárkitől, bármilyen ennivalót csak úgy elfogad.
Gazdának kell elétenni, és egy "jelszó", amire elfogadhatja/megeheti a tápot.
Kb. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!