Valakinek van kedve ismerkedni egy nemmindennapi lánnyal? L
Döntsd már el kedveském, hogy 13, 14, vagy 15 éves vagy.
Csak nem egy kamu kérdéssel van dolgunk?
szerintem teljesen mindennapi vagy akinek akkora a figyelemfelkeltési igénye, hogy még itt is ezt szeretné elérni
szerintem a külsőségek alapján nem nagyon lesz valaki érdekes
a tapasztalatom meg azt mutatja, minél inkább megnevezi valaki saját magában az egyediségét jelző dolgokat, annál unalmasabb és érdektelenebb személyiség
aki azt írta a korodbeli lányok nagy része idősebbnek néz ki, az nem szokott a kortársaid között lenni, elég sokan sokkal fiatalabbnak néznek ki
15-ös, na ne mondd már..szerintem pontosan te jársz keveset a kistinik között, a felének már 12 évesen hegyesedik a pólója, kihívóan öltözködik, és a sminkkel bizony az arcuk is idősebbnek néz ki. Szóval okoskodj bátran.
Kérdező, te meg még mindig ugyanolyan gáz vagy.
a 18-al értek egyet bár nem ilyen nyers stílusban akartam ugyanezt mondani.
és ezen felül hogy semminek sincs semmi értelme mivel ugyanúgy rothadunk el, mit az elöttem szóló írta.
ezen felül mindenki másmilyen és egyéni, legalábbis kicsi az esélye hogy 2 ember ugyan azt gondolja mindenről, és mindenről ugyan az a véleménye legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!