Van itt olyan akinek a kedvenc tudománya a matematika? Miért? És milyen kezes ill. lábas vagy?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a matematika az egyik kedvenc tudományterületem. (Programozás, történelem, pszichológia, a biológiában a génekkel kapcsolatos részeket is érdekesnek találom.)
Azért mert jól el lehet mélyülni benne, elszöszmötölni egy-egy feladattal.:D Érdekes összefüggésekre lehet rájönni, amire rácsodálkozik az ember. Sok feladat, mintha rejtvény lenne.
Inkább jobb kezes vagyok, de a bal kezem sem teljesen suta; például egy kis gyakorlás után az írás megy már vele, csak lassabban. Jobb lábas vagyok.
Férfi.
én nem szeretem a matematikát, :P
viszont ha választanom kellene, hogy melyik ágát szerettem jobban gyerekként, akkor az a geometria volt :)
a számolás és a szöveges példák számomra "szárazak".
azért mert ott rajzolni is kellett. :) jobbkezes vagyok, viszont a jobb agyféltekémet használom jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!