Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek a kedvenc...

Van itt olyan akinek a kedvenc tudománya a matematika? Miért? És milyen kezes ill. lábas vagy?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 23:20
1 2 3
 21/24 Lightwarrior válasza:

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a matematika az egyik kedvenc tudományterületem. (Programozás, történelem, pszichológia, a biológiában a génekkel kapcsolatos részeket is érdekesnek találom.)

Azért mert jól el lehet mélyülni benne, elszöszmötölni egy-egy feladattal.:D Érdekes összefüggésekre lehet rájönni, amire rácsodálkozik az ember. Sok feladat, mintha rejtvény lenne.

Inkább jobb kezes vagyok, de a bal kezem sem teljesen suta; például egy kis gyakorlás után az írás megy már vele, csak lassabban. Jobb lábas vagyok.

Férfi.

2013. szept. 4. 19:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, kétkezes, jobblábas. A matematika azért lett kedvencem, mert logikus, egyértelmű, nem lehet mellébeszélni, emellett nemzetközi. Az élet minden területén előjön, és más tantárgyaknál (fizika, mechanika stb.) is hasznát vettem, épp az egyetemessége miatt.
2013. szept. 5. 13:54
 23/24 anonim ***** válasza:

én nem szeretem a matematikát, :P

viszont ha választanom kellene, hogy melyik ágát szerettem jobban gyerekként, akkor az a geometria volt :)

a számolás és a szöveges példák számomra "szárazak".

azért mert ott rajzolni is kellett. :) jobbkezes vagyok, viszont a jobb agyféltekémet használom jobban...

2013. szept. 5. 20:52
 24/24 anonim válasza:
Pl. én, jobbkezes és jobblábas vagyok.
2013. szept. 12. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!