Én meg pont azért szeretem, mert a "reál" tudományok közül ezt lehet a legszabadabban kezelni. Földrajzból, biológiából sok a lexikális tény, és kevés az önállló, kreatív gondolkodás. Pl bioszból (legalábbis az iskolai tananyag szintjén) a szerveket, rendszertant, állatok tulajdonságait vagy tudod a könyv szerint, vagy nem, de matekból ha van egy probléma, azt sokszor 5-10 féle úton is megközelítheted, mégse annyira "elvont" mint az irodalom, amit 7 milliárd ember 7 milliárd különböző módon értelmez.
jobb kezes, és kétballábas vagyok (amúgy asszem bal, de nem biztos) 15/L
2013. aug. 30. 09:39
12/24 anonim válasza:
OFF annak aki írta hogy nem szereti a történelmet: 11. vagyok, édekes módon viszont én a törit is szeretem, bár lehet hogy csak azért, mert a tanárunk amellett hogy adatalmazokat tanított, nagy hansúlyt fektetett az ok-okozati összefüggésekre, és a pszihológiai oldalra, valamint arra, hogy a hétköznapi emberek szemszögéből is ismerjük meg az adott kort.
2013. aug. 30. 09:43
13/24 anonim válasza:
10-es! Az, hogy milyen kezes/lábas vagy azért számít szerintem, hogy melyik agyféltekédet használod.
2013. aug. 30. 09:52
14/24 anonim válasza:
Én azért szeretem, mert a matek alapján könnyen megmondható, hogy ki hülye és ki nem.
2013. aug. 30. 10:03
15/24 anonim válasza:
szeretem a matekot,jó is vagypk benne,de nem a kedvencem :3
jobb kezes vagyok,és bal lábas(legalábbis a tánctanárom ezt mondta:)
2013. aug. 30. 11:11
16/24 anonim válasza:
8as nem azt írtam,h "máshogy magyarázni"...
Egyébként meg arra gondoltam,h itt nem úgy működik,mint pl egy verselemzésnél,h többféleképp lehet értelmezni, hanem mindig ugyanaz lesz a megoldás bármilyen módon is oldjuk meg.
2013. aug. 30. 12:01
17/24 anonim válasza:
Lehet, hogy meglepő, én mind a két agyféltekém használom. :) Egyébként ez az elmélet megdőlt: [link]
Amúgy imádom a matekot, kétkezes, és lábas vagyok, de a jobb dominánsabb, és lány.
2013. aug. 30. 19:25
18/24 anonim válasza:
sosem szerettem a matekot, nem is vagyok valami jó belőle, bár ez inkább téma függő.. balkezes, és azt hiszem jobb lábas vagyok. 15/L
2013. aug. 31. 00:25
19/24 anonim válasza:
Én is szeretem a matekot, mert logikus és pontos szabályok szerint működik. Lány vagyok, balkezes és jobb lábas. Egyébként, azt, hogy milyen lábas vagy, úgy a legegyszerűbb megállapítani, ha háttal állsz valakinek, aki kicsit hátbalök, és amelyik lábaddal kilépsz, olyan lábas vagy.
2013. szept. 3. 09:39
20/24 anonim válasza:
Én nagyon szeretem azért mert jó agyam van hozzá . És bal kezes vagyok a lábasat meg nem igazán értem h ez alatt mit értesz meg nem is tudnám amúgy sem megmondani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!