Miért védik ennyire Herby-t?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is mond valamit, én a netszenzációra gondoltam, nem a kicsi kocsira. Tehát: akármelyik videójánál van egy negatív komment, ott van egy "menny az any**ba" válasz. Most ez mire jó? Ha nem tetszik nekik a negatív kommetn engedjék el magukmellett. Nem?2013. aug. 29. 16:42
2/10 anonim válasza:
Szerintem az természetes, ha az embert védik a rajongói, nincs ezen semmi kivetni való, nem kell rajta csodálkozni. Az más dolog, hogy értelmesebben is lehetne, de ez nem lehetséges, tekintve a célközönsége korát és értelmi színvonalát, de nincs mit tenni.
3/10 Justicar válasza:
Azért olyan válaszok vannak, mert az a szerencsétlen faszt csak 10-12 éves emberek nézik, és tartják viccesnek. :)
4/10 anonim válasza:
Herby az antiszociális tinédzserek, és 10-12 évesek hőse.
Mit vársz egy ilyen rajongótábortól?
Normális ember szerintem nem képes végignézni amit művel...
5/10 A kérdező kommentje:
Olyan hülyeséget hogy "bevásárló körút" az tényleg nagyon hülye akit az érdekel hogy ez a részeg f**z bevásárol.
2013. aug. 30. 09:50
6/10 anonim válasza:
ezzel csak ott van probléma hogy peti az életéről/családjáról kezdett videókat csinálni amiket nagyon sokan nem láttak csak már azokat amiket azért csinált hogy a nézőknek jó legyen nemrég kezdte újra önmagát adni, szerintem még mindig jobb ha egy ember egy videóban iszik 1-2 korty sört mint ami manapság megy hogy a tejfogú bebassza a minecraft-ot nos végig vinnyog 10 percet!
7/10 anonim válasza:
LOL hát a sok kisovodás akikből éll védik! Egy ídőben énis néztem aztán anyira szánalmasnak tartotam amit már csinál hogy inkább leíratkoztam. A kis nokkedlikből éll mégis halálra oltja őket XD Szép!
8/10 anonim válasza:
A stílusa alapján egy igazi gyökér kcsög az az ember. Az se érdekelne, ha füvet szívna, vagy hányásig inná magát, ha "jó fej" lenne.
De egyszerűen irritál.
Lehet háborús menekült is, ha így érzek. Az se hat meg.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as! Ott a pont! Ezt faszán elmondtad! Egyetértek veled.
2013. szept. 4. 18:43
10/10 anonim válasza:
#6 kajak már a családjáról csinál? Mekkora sz@r egy ember ez. Kit érdekel a családja? Úr Isten honnan jönnek az ilyen emberek elő, minz Herby? Régen az ilyet már akkor elásták volna amint megszólal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!