Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért k*rvásodnak el a mai...

Miért k*rvásodnak el a mai lányok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
a szülők elkényeztetik őket, nem kapnak megfelelő nevelést, és a médiában is az megy, hogy akkor vagy menő ha minél fiatalabb vagy és minél több f_sz járt benned, az életfelfogásuk olyan hogy éljenek a mának. nem törődnek a jövőjükkel, csak azzal, hogy az adott pillanatban jól érezzék magukat, aztán sír a szájuk ha tönkremegy az életük
2013. aug. 29. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Hát...TV,Internet,divat...
2013. aug. 29. 15:58
 3/13 anonim válasza:
100%
Na, igen. Szánalom. Szerintem aki pl. 13 évesen egy p*csa, annak a szülei ezt hagyják, nem foglalkoznak vele, megengednek nekik mindent. Úgy érzik, attól "menők", ha 13 évesen kis qrvák, lenézik azokat, akik ugyan annyi idősen, pl.13 évesen még nem csókolóztak, ők meg már 1000x, csak a pasik körül forog az agyuk, stb. Ez szerintem olyan gusztustalan!
2013. aug. 29. 16:15
 4/13 sheex válasza:
100%
Sok ilyen kérdésre ad választ a south park. Először gagyinak tűnt, de ma már nagyon szeretem. Keress rá arra, hogy: ostobenko k*rv* video keszlet
2013. aug. 29. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért ugye tisztelet a kivételnek..

15/L

2013. aug. 29. 16:25
 6/13 sheex válasza:
100%
Tisztelet, csak egyre kevesebb az ilyen :(
2013. aug. 29. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelet a kivetelnek... Mar megint altalanositanak...

17 eves leszek, nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, meg sosem csokoloztam, es szuz vagyok

Valamint nem minden olyan lany k***a, aki kihivoan oltozkodik/ kiteszi azt amije van...

A legtobb olyan lanynak aki ezt csinalja, lelki problemai vannak, illetve onbizalom hianyos... Jo persze akadnak kivetelek...

2013. aug. 29. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Mellesleg a k***a meg mindig penzert teszi azt, amit. A 13 eves kislanyok meg szerintem nem kernek erte penzt. Valamint mostanaban sajnos az egyetemistak es a foiskolasok vetemednek erre a szakmara, hogy fizetni tudjak a tandijjat satobbi...
2013. aug. 29. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért? Leírták előttem sokan. Nagyon sok múlik a neveltetésen is, az adott élethelyzeten, a hovatartozáson, na meg persze tv, internet, ahol ezt látja, és így akar viselkedni. Tisztelet a kivételnek, azért az is van, csak ők nem "reklámozzák" magukat, nem olyan feltűnőek.

Még annyit fűznék hozzá, hogy ma, azok a fiatal lányok, akik megpróbálnak úgy élni, viselkedni, mint egy generációval korábban a náluk 10-15 évvel idősebbek, és teszik ezt úgy, hogy tényleg ez az általánosított vélemény róluk, azok nagyon hamar kiégnek majd, és a 30-as éveikre, semmi újat, ami boldogságot adna, nem találnak majd az életben. Mindennek megvan a maga folyamata, de ez most, a 21. században nagyon felgyorsult, és ez nem jó. De ez már egy másik téma.

2013. aug. 29. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert tinikorban a fiúk részéről jobbára erre van kereslet. A ribis lányoknak mindig van pasijuk, és az még menő is, ha minden héten más, a srácokban meg tombolnak a hormonok. Az alapjáraton nem olyan, de befolyásolható és kishitű lányok meg azt hiszik, bennük van a hiba, hogy nem érdeklődnek irántuk.

De később is, a lengébben öltözött csajok előbb kapnak maguknak pasit. Igaz, hogy csak egy éjszakára, az esetek többségében (hacsak nem tudnak megfogni vmi pénzes palit a szépségükkel).

Meg aztán ott van az is, hogy a szülők már nem figyelnek oda a gyerekekre, mert egyre felkészületlenebbül várnak gyereket, nem is próbálják meg nevelni... meg annyit dolgozak, hogy nincs idejük odafigyelni, csak leültetik a gyereket a TV elé, az meg nézi oviskorában a Való Világban, hogy hogy illegeti magát bugyiban VV Muci VV Tibi előtt...

plusz szeretetéhség. Már mindegy, hogy miért dicsérjék meg, de vki mondja neki, hogy szép, ez meg a legegyszerűbb módja.

2013. aug. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!