Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit értenek az alatt az...

Mit értenek az alatt az emberek, hogy ha bármiben tudunk segíteni, csak szólj!? Mire gondolhatnak konkréten, mit tudnak segíteni?

Figyelt kérdés
Anyum nagyon beteg, daganata van, egyedül ápolom, és elég nehéz így látni őt, már felkelni nem tud és beszélni se nagyon. Minden ismerős, barát, rokon, munkatárs a fenti mondatot mondja. Tényleg mindenki. Ez csak amolyan udvariassági forma? Belegondoltam, h. ők se gondolhatják komolyan, mert mit tudnának segíteni? Vagy csak én nem veszem a lapot? Van aki már olyan nyomatékosan kért erre, hogy azon gondolkoztam, mire céloz, mert amúgy elég felszínes viszonyban vagyunk, tehát szívességet soha nem kértünk/kérnénk a másiktól. Az a mondat(amit én használni is szoktam) , hogy vajon miben tudnék segíteni neked, megint más sztem. De lehet h. csak nagyon ráérek gondolkodni ilyeneken.
2013. aug. 26. 23:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hude felhuztál 8-9-es!! sajnálom, hogy ilyen felszínes emberekkel voltál körülvéve! Te is ilyen örökségmániás vagy, mint akikről írsz. akik nekem ezt mondják: az én.barátaim az én munkatársaim/ főnököm. önzetlenül mondják, csak kíváncsi voltam, mire gondolhatnak. de biztos h. nem örökségre!!! mégis hogy gondolhatsz ilyet?? van barátom, akivel együtt élünk, uh. teljesen egyedül nem leszek, persze valahol mégis.
2013. aug. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!