Szerintetk miért követett egy ember kb fél órán keresztül? 14/L
Ma elindultam otthonról az egyik rokonunkhoz, gyalog. Ehhez át kellett kelnem a városon, és a város parkján, fényes nappal. Pár utcányira a lakásunktól, elment mellettem egy férfi biciklivel. Nagyon megnézett magának, de ugyet sem vetettem rá. Érdekes volt, mert nem voltam kihívó ruházatban, sosem veszek fel semmi kihívót, va ykivágottat, hosszú fekete farmer, szürke rövidujjú póló, meg a barátom pulcsija.
Tehát megnezett az a biciklis fazon, majd tovább ment. Sétáltam tovább, és többször is elment mellettem biciklivel, és akkor is megbámult, de ez akkor még nem tűnk fe nekem. Majd amikora park előtt átmentem a zebrán, és akkor is elment előttem, akkor hasított belém, hogy ez afaszi már egy csomőszor elment előttem, és mindig feltűnően bámult.
Akkor már nem vettem le a szemem róla. Én a parkszélén lévő sétáló/ bicikli úton mentem, a férfi pedig elment a parkba, mindig tett egy kört, közben engem figyelt, majd visszajött, és elment mellettem. Amikor nem figyelt, egy óvatlan pillanatban bebújtam egy fa mögé. Visszajött az űtra, ahol én mentem, és engem keresett. Nem talált, ezért visszament a város felé. Ekkor uccu neki, én szaladni kezdtem. Mikor ismét megláttam, megint bebújtam egy fa mögé. Végig ott csalingázott a közelemben, és engem kerestt. Amikor kicsit távolabb került, akkor én próbáltam higgadt maradni, és gyorsléptekkel siettem ki a parkból, amikor észrevette, azonnal iránytváltott, és elkezdett felém tekerni, mint állat. Ismét tett egy kört körülöttem, majd visszament, hogx tegyen mégegy kamukört, én meg addig rohantam, bebújtam egy buszmegállóba, és onnan lestem, hogy jön-e darabig ott kőricált, de nem talált, és felszívódott.
Kb18-szor ment el mellettem, és mindannyiszor meg is bámult, feltűnően, és mikor tette a kamuköröket, akkor is a távolból engem pásztázott. Ez szerintem nem normális... Vagy mással is volt már ilyen?
Hát én megvertem volna, te persze lány vagy, én meg nem.
Elég fosatós helyzet. Szerintem segítséget kértem volna valakitől(koptassa le)
Pedofil lehet, 3-éve velem is történt két hasonló eset.
16/L
Egy jótanács, mindenkinek írom, nem csak a kérdezőnek. Nagyon jól tud jönni:
ha esetleg épp kertes házak környékén kezd el követni valaki, vagy unszolni, hogy menj vele, akkor menj be az egyik házhoz! Igen, egy idegenébe, mert így azt hiszi a zaklatód, hogy ott laksz. Még meg is erősítheted, hogy "itthon van apám és simán lelő, ha bejössz!" :)
Egyik ismerősöm járt így, egy kocsiból csokival hívogatták volna oda, de ő bement egy random ház udvarába és elhajtottak onnan. Az ott lakó néni akihez bement látta az egészet, és segített a gyereknek. Adott neki inni, egy szendvicset, majd felhívta a szüleit, akik érte mentek autóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!