Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha valaki...

Ti mit tennétek, ha valaki öngyilkos akar lenni miattatok?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok.

Van egy fiú ismerősöm.

Korábban barátkoztunk, nem voltunk a legnagyobb haverok, de jóban voltunk.

Egy nap a fiú facebookon azt írta nekem, hogy ő biszex, és hogy teljes mértékben belém van zúgva.

Én azt mondtam neki, hogy titokban tartom, de...

Elkezdtem híresztelni a barátai között, hogy ő b*zi, és hogy szerelmes levelet írt nekem.

Ezt sokáig csináltam, és egy nap a fiú visszahallotta.

Számonkérte rajtam, de a szemében iszonyatos nagy fájdalom ült, láttam rajta.

Én a képébe röhögtem.

Ezek után nyílvánosan megaláztam többször is, majdnem meg is vertem, pedig ő nem provokált, csak a tudat, hogy belém van zúgva.

A fiú teljesen megváltozott.

Nem mosolygott soha, egyedül üldögélt magába fordulva minden nap, egyszer sírni is láttam.

Én folytattam a megalázását, úgy éreztem, hogy legyőztem őt, eltapostam, és ez örömmel töltött el.

Egy nap rámírt, hogy miért tettem ezeket, de én azt mondtam, hogy jobban jár, ha leszáll rólam, mert ha kell, meg is ölöm őt.

Persze ezt nem gondoltam komolyan.

Ő egy olyannal válaszolt, hogy lehet, hogy nem lesz időm megölni őt, mert egy másik ember keze által hamarabb meghal.

És itt önmagára célzott.

Egy idő után hosszú karcolásokat, vágásokat láttam a karján, és mikor láttam némikor az állomáson, túlságosan is elmerengve bámulta a síneket, és engem.

Én lesz*rtam őt, azóta alig hallottam róla, de aggódom érte.

Ha megöli magát, akkor az miattam lesz.

Mit tegyek?

2013. aug. 23. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha te vagy a bi srác, már értem a kérdést.

Először is:

Fejezd be önmagad áltatását! Csak azért akarod bemesélni magadnak, hogy ő is bi/meleg, mert még mindig reménykedsz. Könyörgök, miért? Először is tudatosítsd magadban, hogy ennek vége van, kész, semmi.

Másodszor, gondold át, mennyire piti dolognak fog ez tűnni mondjuk húsz évvel később. Most nehéz, de kizárt, hogy soha ne hevernéd ki. Fogd fel úgy, hogy úgyis lesz valaki, aki igazán szeretni fog, és az, hogy ő elutasított, csak azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb kerültél hozzá.

Elég nagy gennyláda amúgy, tehát tényleg semmi értelme nincs a vágyakozásnak, az öngyilkosságnak meg még kevésbé. Valószínűleg ráijesztettél a szerelmi vallomásoddal, és ő mindenáron el akar lökni magától, mert kellemetlen neki a szituáció. Az már más dolog, hogy ezt egy valódi gyökér módjára teszi, de nem is akarok többet írni róla, mert fölösleges.

Ne bánkódj, amiért nem fogadnak el, ha kínosnak érzed, hogy olyan vagy, amilyen, az csak annyit jelent, hogy még nem fogadtad el önmagadat, nem azt, hogy valami ne lenne rendben veled. Állj ki, mondd meg mindenkinek, hogy igen, te biszexuális vagy, és büszke vagy rá.

Ha azt akarod, hogy a srác sajnáljon, nem fogod elérni. Csak úgy hozhatod ezt helyre, ha kivívod a tiszteletét, továbblépsz, és soha többé nem keresed.

Tudom, közhely, de egy idő után jobb lesz, hidd el! :)

2013. aug. 24. 12:49
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm #21-es, ez jól esett! :)

Már úgyahogy túl vagyok rajta :)

2013. aug. 24. 13:05
 23/25 anonim ***** válasza:
"Én vagyok a bi fiú, aki pórul járt." Első pillanattól tudtam, mert a sajátodnak beállított érzéseidet teljesen statikusan írtad le, a bi fiúét meg alaposan.
2013. okt. 24. 00:49
 24/25 anonim válasza:
Gyűlölöm a fajtádat
2020. nov. 17. 22:23
 25/25 anonim válasza:
Az ő fajtáját...Remélem már jobban vagy!
2020. nov. 17. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!