Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha valaki...

Ti mit tennétek, ha valaki öngyilkos akar lenni miattatok?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok.

Van egy fiú ismerősöm.

Korábban barátkoztunk, nem voltunk a legnagyobb haverok, de jóban voltunk.

Egy nap a fiú facebookon azt írta nekem, hogy ő biszex, és hogy teljes mértékben belém van zúgva.

Én azt mondtam neki, hogy titokban tartom, de...

Elkezdtem híresztelni a barátai között, hogy ő b*zi, és hogy szerelmes levelet írt nekem.

Ezt sokáig csináltam, és egy nap a fiú visszahallotta.

Számonkérte rajtam, de a szemében iszonyatos nagy fájdalom ült, láttam rajta.

Én a képébe röhögtem.

Ezek után nyílvánosan megaláztam többször is, majdnem meg is vertem, pedig ő nem provokált, csak a tudat, hogy belém van zúgva.

A fiú teljesen megváltozott.

Nem mosolygott soha, egyedül üldögélt magába fordulva minden nap, egyszer sírni is láttam.

Én folytattam a megalázását, úgy éreztem, hogy legyőztem őt, eltapostam, és ez örömmel töltött el.

Egy nap rámírt, hogy miért tettem ezeket, de én azt mondtam, hogy jobban jár, ha leszáll rólam, mert ha kell, meg is ölöm őt.

Persze ezt nem gondoltam komolyan.

Ő egy olyannal válaszolt, hogy lehet, hogy nem lesz időm megölni őt, mert egy másik ember keze által hamarabb meghal.

És itt önmagára célzott.

Egy idő után hosszú karcolásokat, vágásokat láttam a karján, és mikor láttam némikor az állomáson, túlságosan is elmerengve bámulta a síneket, és engem.

Én lesz*rtam őt, azóta alig hallottam róla, de aggódom érte.

Ha megöli magát, akkor az miattam lesz.

Mit tegyek?

2013. aug. 23. 19:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamu, mert ez a sínes duma már túlzás. Mégis honnan vette volna, hogy pont azért bámulja? Ez már nagyon rájátszás a sztorira.

De ha ilyesmi történne, akkor csak annyit tudnék mondani, hogy selejtes, szar, értéktelen ember a kérdező.

2013. aug. 23. 20:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sose fogom megérteni.

Mit lehet élvezni a másik fájdalmán?

Nekem bezzeg van,hogy jobban fáj,mint a sajátom,de ,hogy van aki képes ezt élvezni...beteg.

Kérj bocsánatot,de őszintén bánd is meg,ne csak mert be vagy sz..rva és reméld,hogy sikerül és még időben.

Ha nem,akkor majd állj a szülei elé,úgy ahogy éle is oda tudtál.

2013. aug. 23. 23:06
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nos, az igazság:

Én vagyok a bi fiú, aki pórul járt.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy más embereknek mi a véleménye az olyan emberekről, mint az a fiú, aki ezt tette velem.

Kicsit még szépítettem is a dolgon...

A fiú nem aggódott/aggódik értem, konkrétan lesz*r.

És tényleg élvezte, hogy bánthat.

Sose fogom elfelejteni azokat a gúnyos vigyorogat, és nevetéseket, amiket láttam az arcán, mikor megalázott.

Több barátom is megutált miatta, mert olyat hisznek rólam, ami nem igaz, a fiúnak köszönhetően.

Ezt kaptam azért, mert őszinte voltam egy emberrel.

Nem kért bocsánatot, és nem is fog.

Egy lány beszélt a fejével, és annak hatására odalökött egy olyat, hogy:

"lépj már túl rajta

éld az életed

köszi, szia"

De jó látni, hogy más ember minek tartja az ilyeneket.

Még voltak dolgok, amit csinált velem, de arról egyszerűen nem bírok beszélne, annyira megviselt.

Nem tudom, elhiszitek-e, de tényleg ez a kőkemény igazság.

Vannak ilyen emberek.

És én tényleg vagdostam magam, és azóta öngyilkossági kísérletem volt, amiről a fiú nem tud.

De talán mostmár belátom, hogy egy ilyen ember nem ér annyit, hogy itthagyjam miatta a családomat, és a kevés barátomat, akik szeretnek.

2013. aug. 24. 06:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Azért azt is sejthetted volna, hogy semmi jó nem fog kisülni abból, ha egy hetero srácnak szerelmet vallasz.
2013. aug. 24. 06:53
 15/25 A kérdező kommentje:

#14:

Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle.

Teljesen rózsaszínben láttam mindent, nem gondolkodtam.

De utána, ahogy tisztult a látásom, észrevettem, hogy mi folyik körülöttem.

És miután megkérdeztem tőle, hogy miért csinálta, elkezdte a durvább dolgokat csinálni..

Én nem tettem semmi mást, nem ártottam neki, csak tényleg őszinte voltam vele.

2013. aug. 24. 07:01
 16/25 A kérdező kommentje:

Annyi minden megfordult már a fejemben, de ezt látom a legvalószínűbbnek:

Azért csinálta, mert ő sem hetero. Beadta, hogy mennyire utálja, hogy valaki 'más', hogy az ő barátai még véletlenül se tartsák annak.

Pedig nagyon is 'más', csak szégyelli, vagy nem tudom.

De ez a legkézenfekvőbb.

Mert olyan tényleg nincs, hogy egy 15 éves fiúba annyi gyűlölet legyen, hogy képes rögögve végignézni, hogy egy másik embert tönkretesz.

2013. aug. 24. 07:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagy, ha így gondolod. A mai fiatalok nagyon elkorcsosultak. Sokan ok nélkül is bántanak másokat. A melegeket meg rengetegen utálják ok nélkül is...
2013. aug. 24. 07:20
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok meleg.

És naiv sem.

2013. aug. 24. 07:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ő szemükben egy biszexuális srác sem jobb, mint egy meleg.
2013. aug. 24. 07:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég nyomorék lehet a srác, aki bántott. Ahogy előttem is mondták tényleg nem érdeklik a fiatalokat, hogy bisex vagy, vagy meleg. Nekik mindkettő ugyanaz. A lényeg, hogy hagyd abba a vágdosást semmit sem oldasz meg vele.
2013. aug. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!