Szerintetek mit csináljak? (ajándékozás)
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a Debreceni Virágkarneválon (külföldről), és akartam hozni a barátomnak és a barátnőmnek valami apróságot. De szinte semmi se volt nyitva, egyedül a plázában egy kütyüs. Vettem két kitűzőt, egy mini emlék bögrét és egy kulcstartót (kis plüss). Gondoltam egy kitűző, bögre a barátomé (kulcstartót már kettőt is kapott), a másik kitűző, kulcstartó a barátnőmé. De nem jó így, a barátomnak akartam a jobbat. Arra gondoltam, lehet a kulcstartót megtartom, és csak a 2 kitűzőt adom? (meg a barátomnak a pici bögrét) Végülis csak egy kis apróságot akartam. Vagy nem szép dolog nem oda adni? (egyik sem tudja, hogy mit hoztam, és hogy hoztam)2013. aug. 21. 20:45
1/1 anonim válasza:
Szerintem,ha nekik szántad akkor add oda nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!