Hoppá-Oppa micsoda?
Nem messze a fogadóba egy csapat ázsiai jött, mint kiderült Koreaiak.Egyáltalán nem vagyok jártas korea témában. Halvány lila gőzöm nincs az ottani szokásokról. :S
Amikor neki mentem valakinek véletlenül az előtérben, vagy az utcán vagy leejtettem valamit, és azt mondtam Hoppá, akkor mindig rám néztek, olyan meglepődötten. Aztán egyik lány nem kerülgetve a kását, megkérdezte miért mondom minden embernek, hogy hoppá. Meg, hogy nem is tudta, hogy mi is használjuk. Erre én mi????
És elmagyarázta, hogy ott náluk a fiúbarátjuknak mondják, hogy Oppa és csak félre hallotta.
Tudnátok erről nekem bővebben beszélni, szokásokról stb. nehogy megint ilyen helyzetbe legyek mert csak álltam mint Bálám szamara. : )
Mind kiderült a koreai zenét is nagyon szeretik vagy mi, de hála istennek nem őrült rajongók, csak kedvelik bát van egy aki kifejezetten nem. De van egy kettő akik viszont eléggé utánozzák a telefonukon lévő képeken szereplő embereket, pedig aranyosak úgy magukba. Erről is bezsélt a lány. Egyetértett velem amikor azt mondtam, én is szeretek rockzenekarokat, de mégsem utánzom őket, erre ő azt mondta, hogy feléjük eléggé divat vagy mi. Na látszik, hogy lövésem sincs a mai Ázsiáról.
KEDVES ELSŐ: :D Köszönöm válaszodat, A vicces az, hogy ilyen kinti sorozatot láttam, de véletlenül :D Keresgéltem, találtam de amikor elkezdtem nézni akkor esett le, hogy Ázsiai mert leírást nem szoktam soha elolvasni :) És pont azt a You're Beautiful-t láttam, igen nem vagyok az a kimondottan romantikus film szerető de ami jó az jó és megnézem, és ez tetszett nem votlt rossz :D (meg hát mindenkinek kell egy kis elérzékenyülés ;) ) Csak ezekre a dolgokra tudod nem igazán figyeltem oda. de köszönöm, hogy szóltál. :)
KEDVES MÁSODIK: :))) Én is gondolkodtam ezen, de anyu szerint, mivel ők vannak többségben most inkább nekem kéne, de nem is igazodásról lenne szó, csak nem akarok butaságokat beszélni le Oppázni valamelyik fiút ;)
AMúgy meg abszolut magamat adom. Azt megjegyezték, hogy nagyon hangosan hallgatok fülhallgatón zenét, éppen Sum 41 ment. :P
Egyébként elnézést kihagytam. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!