Mégis mi a baja, annak a fiúnak? Miért utál? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, akivel régebben jóban voltam,de nem emlékszik. És mostanában megtetszett nekem. Folyton néz,rámmosolyog stb. Ezt elmondtam a barátnõimnek. Õk valamit férreértettek, és a fiú egyik haverjának azt mondták, hogy hozzon össze vele :S itt kezdõdik a probléma. Azóta egyre fenyegetõbb dolgokat üzen nekem, a barátaimon keresztül : egy senki vagy! Kopj le!ha rámnézel, kiszúrom a szemed! Megverlek! (Pedig jóval alacsonyabb nàlam)... szóval teljesen begolyózott. Nem értem! Az a baja, hogy idõsebb vagy mi??? De nem beszélhetek vele, mert tényleg képes bántani engem. Persze még ugyan úgy, néz, mosolyog rám, és mindig a közelemben van. Utàna megint üzenget! Egy csomó ember szerint tetszem neki, de akkor nem mondana ilyet! Egyszerûen nem értem! Miért utál? Miért mosolyog rám kedvesen? Miért akarja kiszùrni a szememet? Soha nem ártottam neki semmit! Miért van ez?2013. aug. 16. 23:53
11/16 A kérdező kommentje:
Jaj igen! Szerintem ő az aki küldi ezeket. nem egy embertől hallottam, hanem az osztálytársaimtól meg az ő osztálytársaitól is, akik nem nagyon komálják egymást, úgyhogy szerintem, nem dolgoznak össze. De a barátnőim jó fejek, tényleg.Valószínű nem akartak rosszat. Nem tudom hogy hagyjam ott vagy beszéljek vele, mert az csak rontana a helyzeten :/ Úgy értem a múltkor is beszéltem vele hogy szálljon le rólam és azt mondta: ok... Hát ez az "ok" csak 2 napig tartott. Utána folytatódott ez a rémálom. És még nem képes felfogni hogy elegem van belőle. Valakinek helyre kéne tennie! Esküszöm ha nem hagy békén, fogadok 1 testőrt!
2013. aug. 17. 09:00
12/16 A kérdező kommentje:
És amúgy köszi a válaszokat! :)
2013. aug. 17. 09:00
13/16 anonim válasza:
Most komolyan, én sem hiszek el ilyeneket a barátaimnak. "Egy okos ember meghallgat mindent, de nem hisz el semmit."-szokták mondani. Nekem is volt már olyan gondom (sőt most is), hogy tetszett egy srác és egy lány, akit a barátnőmnek hittem, elkezdte keverni a hátam mögött a szart és magától a sráctól tudtam meg, hogy végig hazudott a csaj és állandóan zaklatja. Lényeg, ami lényeg, hogy kérdezd meg tőle, mert én is megtettem és nem lett semmi gáz (ugyan úgy mosolygott a srác rám is, kedves volt, aztán bunkó). Amúgy (ezt a saját bőrömön tapasztaltam), aki utál, az szarik a fejedre és levegőnek néz. Sok sikert!!
14/16 A kérdező kommentje:
Képzeljétek! Azóta szörnyen jó dolog történt! Az egyik legjobb barátja, látta amint szünetben fancsali képpel a barátaim nélkül eszek. Odajött hozzám és elmesélte hogy a haverjai meg azt mondták a srárcnak, hogy én utálom õt. Nah én kiránduláson majdnem odamentem hozzá, de a gyerek aki szünetben megvigasztalt, az beszélt vele is. Visszafelé akibe szerelmes vagyok, odajött hozzám, megfogta a kezemet és ezt mondta: nahh. Nemhittem hogy valaha még ezt kérdezem tõled, de leszel a barátnõm?- ott és akkor igent mondtam :)) azóta alig lehet minket elválasztani egymástól! Örök hála és köszönet, annak a jószívû és lelkiismeretes havernak <3
2013. szept. 25. 23:03
15/16 PrettyVillain válasza:
Gratulálok :) *pacsi*
16/16 A kérdező kommentje:
Kösziiii <3 <3
2013. okt. 6. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!