Gyökérséget csináltam ezzel facebookon?
Olyanok fiatalok válaszára vagyok kíváncsi, akik használják gyakrabban a facebookot.
Feltöltöttem pár fényképet a nyaralásomról, amiket én készítettem. Nem magamról, én egyik képen se voltam rajta, csak tájakról. Senki se lájkolta, szóval valószínűleg nem tetszik az ismerőseimnek, de egy haveromnak meg aki ilyesmi képeket tölt fel, lájkolják többen.
Szerintetek gyökérség volt feltölteni a tájképeimet külföldről, hülyének nézhettek emiatt az ismerőseim?
Azért kérdezem, mert senkinek nem tetszettek, nem a lájkok miatt raktam fel persze, csak hogy lássák mások is a fényképeimet, ne csak én.
Most erre mit mondjak? Ha a tájképek készítése gyökérség, akkor az összes természetfotós gyökér?
Másrészt: egyéniség vagy, a saját magad érdeklődési körével, hobbijával, vagy csak egy szürke senki a falkában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!