Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyökérséget csináltam ezzel...

Gyökérséget csináltam ezzel facebookon?

Figyelt kérdés

Olyanok fiatalok válaszára vagyok kíváncsi, akik használják gyakrabban a facebookot.

Feltöltöttem pár fényképet a nyaralásomról, amiket én készítettem. Nem magamról, én egyik képen se voltam rajta, csak tájakról. Senki se lájkolta, szóval valószínűleg nem tetszik az ismerőseimnek, de egy haveromnak meg aki ilyesmi képeket tölt fel, lájkolják többen.

Szerintetek gyökérség volt feltölteni a tájképeimet külföldről, hülyének nézhettek emiatt az ismerőseim?

Azért kérdezem, mert senkinek nem tetszettek, nem a lájkok miatt raktam fel persze, csak hogy lássák mások is a fényképeimet, ne csak én.

2013. aug. 12. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem gyökérség. Nyugi!
2013. aug. 12. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:
2013. aug. 12. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb a melled annál többen fogják lájkonli akármit raksz fel. Nem vicc, ez így működik (sajnos)
2013. aug. 12. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont olyan időszakban raktad fel őket, mikor nem voltak fenn az ismerőseid, mikor már fenn voltak, nem látszottak a főoldalon és nem szokták, vagy csak mostanában nem nézték meg külön az adatlapodat. Ne csinálj belőle ügyet.
2013. aug. 12. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
ne vedd magadra, ha nem vagy rajta félmeztelenül, akkor nem érdekli a legtöbb embert. sajnos ez egy ilyen világ. én "belájkolnám", ha ismerősök lennénk :D
2013. aug. 12. 15:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Abba is gondolj bele, hogy a tájképek a nyaralásodról inkább neked érdekesek emlékként, másoknak sima tájképek, hacsak valami fantasztikusan különleges nincs rajtuk, nem sokaknak keltik fel a figyelmét. Lehet, ha te is rajtuk vagy, jobban megnézik őket.
2013. aug. 12. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Már egy ilyen baromságot is komolyan veszel.... Mi esélyed a VALÓS életben?
2013. aug. 12. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjak? Ha a tájképek készítése gyökérség, akkor az összes természetfotós gyökér?

Másrészt: egyéniség vagy, a saját magad érdeklődési körével, hobbijával, vagy csak egy szürke senki a falkában?

2013. aug. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!