Gyökérséget csináltam ezzel facebookon?
Olyanok fiatalok válaszára vagyok kíváncsi, akik használják gyakrabban a facebookot.
Feltöltöttem pár fényképet a nyaralásomról, amiket én készítettem. Nem magamról, én egyik képen se voltam rajta, csak tájakról. Senki se lájkolta, szóval valószínűleg nem tetszik az ismerőseimnek, de egy haveromnak meg aki ilyesmi képeket tölt fel, lájkolják többen.
Szerintetek gyökérség volt feltölteni a tájképeimet külföldről, hülyének nézhettek emiatt az ismerőseim?
Azért kérdezem, mert senkinek nem tetszettek, nem a lájkok miatt raktam fel persze, csak hogy lássák mások is a fényképeimet, ne csak én.
Nem a lájkokért tettem fel, hanem hogy lássák az emberek. Csak szerintem senkinek nem tetszettek kb. mert ami tetszik az embereknek, azt lájkolják.
Ne kössetek bele a kérdésbe, a lényeg az hogy van-e valami baj azzal, hogy a tájképeimet feltöltöttem a nyaralásomról oda.
Itt a ciki és nevetséges az egész sztoriban az, ahogyan lereagálod. Igen, biztos mindenki fejében az játszódott le, hogy: "XY kirakta ezeket a képeket a nyaralásáról. Nem tetszenek, nem lájkolom. Fú, de basszus ezzel jól leégette itt magát, milyen ciki, nem is beszélek vele többet, hogy lehet valaki ilyen gáz..."
Na ne szórakozz már. Senki le se szarja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!