Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyökérséget csináltam ezzel...

Gyökérséget csináltam ezzel facebookon?

Figyelt kérdés

Olyanok fiatalok válaszára vagyok kíváncsi, akik használják gyakrabban a facebookot.

Feltöltöttem pár fényképet a nyaralásomról, amiket én készítettem. Nem magamról, én egyik képen se voltam rajta, csak tájakról. Senki se lájkolta, szóval valószínűleg nem tetszik az ismerőseimnek, de egy haveromnak meg aki ilyesmi képeket tölt fel, lájkolják többen.

Szerintetek gyökérség volt feltölteni a tájképeimet külföldről, hülyének nézhettek emiatt az ismerőseim?

Azért kérdezem, mert senkinek nem tetszettek, nem a lájkok miatt raktam fel persze, csak hogy lássák mások is a fényképeimet, ne csak én.

2013. aug. 12. 11:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem gyökérség, de elég nevetséges.
2013. aug. 12. 11:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor lehet jól leégettem magam jópár ember előtt. De mi a baj ezzel ha ezt csináltam?
2013. aug. 12. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
szóval nem a like-okért csináltad, de zavar ha nem like-olják? csak én érzem az ellentmondást?
2013. aug. 12. 11:24
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem a lájkokért tettem fel, hanem hogy lássák az emberek. Csak szerintem senkinek nem tetszettek kb. mert ami tetszik az embereknek, azt lájkolják.

Ne kössetek bele a kérdésbe, a lényeg az hogy van-e valami baj azzal, hogy a tájképeimet feltöltöttem a nyaralásomról oda.

2013. aug. 12. 11:26
 5/18 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj. Te is tudod, hogy az egész likeolás inkább népszerűségi adok-kapok, mint tényleges tetszési index. A képeidet inkább töltsd fel egy jó kis utazós oldalra, ott nagyobb sikert aratsz majd vele.
2013. aug. 12. 11:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Itt a ciki és nevetséges az egész sztoriban az, ahogyan lereagálod. Igen, biztos mindenki fejében az játszódott le, hogy: "XY kirakta ezeket a képeket a nyaralásáról. Nem tetszenek, nem lájkolom. Fú, de basszus ezzel jól leégette itt magát, milyen ciki, nem is beszélek vele többet, hogy lehet valaki ilyen gáz..."

Na ne szórakozz már. Senki le se szarja ezt.

2013. aug. 12. 11:58
 7/18 A kérdező kommentje:
Csak régebben volt, amikor kinevettek a tájképeim és természetképeim miatt, általános iskolában.
2013. aug. 12. 12:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A likeolás az népszerűségi kérdés. Ha egy népszerű ember felrak egy képet egy uborkáról, azt is legalább 70en fogják lájkolni.
2013. aug. 12. 12:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem nevetséges szerintem, hogy felraksz pár tájképet. A lájkok száma pedig már népszerűséghez kötődik.
2013. aug. 12. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont..
2013. aug. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!