Gáz ha engedélyem nélkül rakják fel a gyerekem
fényképeit, és azt mutogatják face-n?
A fiad fontosabb, vagy a "barátságod" a "hölgyikével", aki annyira a "barátod", hogy amit mondasz neki, azt szimplán elengedi a füle mellett, mintha mi se történt volna? Ha ilyen "barátod" van, ott már nincs szükség ellenségre...
Ne legyél mamlasz, keress fel egy ügyvédet, kérj tőle tanácsot, mit kell ilyenkor csinálni, és lépj a tettek mezejére.
2013. aug. 13. 14:48
A képeid a sajátod, vagy ő készíti? Ha előbbi, akkor még szerzői jogot is sért.
De már ez is nem hogy "gáz", de szerintem bele lehet kötni törvényileg (ebben nem vagyok járatos).
2013. aug. 13. 22:14
Szerintem egy egyéves gyerekről (főleg felöltözött) képet feltenni egyáltalán nem gáz. Meztelen képet meg eleve nem enged a face.
Nem tudom hol készíti a képeket, de biztos ott vagy te is. Akkor kell neki finoman mondani, hogy neked kellemetlen, hogy emiatt megszólítgatnak az utcán.
Ha a képeket meg nem ő csinálja, hanem te küldöd neki e-mail-ben, akkor ne küldd el legközelebb.
Vagy ha nem akarsz neki szólni, akkor azt is megteheted, hogy egy olyan közös ismerőst megkérsz, aki fenn van a facén, hogy jelentgesse be a képeket, előbb utóbb letörlik őket, vagy felfüggesztik az ismerősöd fiókját egy időre.
2013. aug. 13. 22:36
14/16 A kérdező kommentje:
na akkor most az egész történet: azért nem vagyok fent a face-en és sehol ilyen helyen máshol mert a párom elött volt egy pszihopata exem, tulajdonképp 3x költöztünk azóta hogy ne találjon meg ne tudjon rolam semmit, lekopogom nem kell már félnem mert 6 éve békén hagy. De ezt a nőt ö is ismeri megteheti egyik kósza pillanatában hogy rá néz az adatlapjára és lát engem is és a kicsit is. nincs belöle gond hiszen eddig nem keresett fel remélem ezután sem fog, ezért sértettek csak a képek...jo jo tudom teljes mértékben igazat adok mindegyikötöknek, és szerintem sem kellene engedély nélkül felraknia a képeket (én is küldök és vannak saját készitésü képei is) de tegnap páromat megkérdeztem, és azt mondta amig nem kapok leveleket "attól" vagy nem zaklat addig szerinte nem kell levetetni a képeket...most két tüz között állok mert engem akkor is zavar hogy tulajdonképpen a fiammal dicsekedik, holott büszke vagyok rá hogy szép babám van és lehet vele dicsekedni (elnézést ha nagyképünek hangzik ez igy) de akkor is valahogy nem koser a dolog...
Én megértelek.Miért kell sorozatban kiraknia?Neki nem lehet gyereke?Az más ha kitesz mondjuk 1 képet vagy ha neked van profilod és egy albumod a gyerek fotóiról ahhoz hozzászól...Az meg a másik h te nem élsz ezzel a lehetőséggel akkor tiszteletben lehetne tartani.Miért hivalkodik ezzel?Egy kicsit azért furcsa főleg ha már meg is emlitetted neki.Furák az emberek.
2013. aug. 15. 18:08
16/16 A kérdező kommentje:
most mégiscsak mondtam neki, és azt mondta hogy természetesen, de azért egy kettö hagy maradjon már fent, meg nem is mondtam neki amikor a képek készültek ... most akkor ezek után mindig kell mondanom még ha észre sem veszem hogy fényképeznek?? ááááá
Kapcsolódó kérdések: