Egy ember körülbelül hány évesen tudhatja igazán, hogy mi a célja?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 22:17
11/13 anonim válasza:
Nekem olyan 19 éves koromra bontakozott ki mit is szeretnék, azóta folyamatosan dolgozok rajta. Most 25 éves vagyok, és szerencsére egyre közelebb álok hozzá. Persze reálisan még olyan 10 évre van szükségem, hogy elérjem, de biztos vagyok benne, hogy meglesz.
12/13 anonim válasza:
Mindegy a kor, ésszerű keretek közt célszerű hamarabb, de a sietségnek is akadhatnak hátrányai, pl ha kisgyerekkorihoz ragaszkodsz akkor is, amikor "elfárad" a dolog, teljesen mástól lennél boldog, ha próbálkoznál mással.
A kulcs a kipróbálás. Miután pár szakba, szakmába belelátsz, kiválasztod könnyen a legjobbat. A legjobb értelemszerűen az, amiben szárnyalsz, de legalábbis életnek érzed a vele töltött időt, nem munkának, és evidensnek látod, hogy ezt akármeddig tekintenéd életednek, szívesen lennél öreg mester benne, naná, hogy költészetté válna a munkásságod által... :)
13/13 anonim válasza:
Egyénfüggő.
Én pl 15 éves vagyok, és idén fedeztem fel, hogy mi az életcélom. De olyat is ismerek, aki csak az érettségi után tudta eldönteni, hogy mire adja a fejét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!