Mi a véleményetek a hosszú hajú férfiakról?
Figyelt kérdés
nem tudom miért, de nekem a fétiseim a hosszú hajúak..barátnőim kiröhögnek emiatt, szerintük bprzalmasok a sandokan-feelingesek..pedig szerintem áhw :$ persze akinek jól áll :D2013. aug. 10. 21:24
11/25 A kérdező kommentje:
#9-es tökre igazad van ;)
2013. aug. 10. 22:01
12/25 anonim válasza:
6-os vagyok, nem tehetek róla, de az. Egy pasi ne parádézzon már a hajkoronájával, az a nők dolga!
13/25 anonim válasza:
Szerintem ha a pasi kedves és jól áll neki a hosszú haj, akkor hajrá!
14/25 anonim válasza:
Langyika külsőt kölcsönöz a fiúknak, nem tetszik.
15/25 pagratan válasza:
Akik azt írták, hogy b*zis azok mondjanak már egy rövid hajú magyar királyt a történelmünkből! Ők mind melegek voltak? A haj azért van, hogy nőjön. Nehogy már a haj mérete határozza meg a férfiasság mértékét. Nekem is hosszú a hajam és az istenért le nem vágatnám, pont le**arom, hogy ki mit mond. Amúgy még sosem ért atrocitás a hajam miatt, legalább is a szemembe nem, viszont a csajoknak bejön én úgy tapasztaltam.
16/25 A kérdező kommentje:
utolsó leírtad a lényeget :D
2013. aug. 11. 11:19
17/25 anonim válasza:
A hosszú haj nekem ugyanaz, mint a kopaszság, csak nem nyírni kell sokat, hanem mosni. Azért mivel férfi vagyok (és lovam nincs, hogy rá se tudjak ülni arccal előre), alap, hogy néha nem találom a fésűt, kötök egy kontyot, és ráakasztok egy baseball sapkát, vagy simán összekötve előrecsapva behányom a kócot a sapi alá, és lehet imádkozni, hogy sikerüljön kifésülni az üdítő hanyagság egyenes következményeit belőle... De ez így jó. (Nem, motorom sincs) Le nem vágatnám, pedig fűt mint barom, ráadásul pont nyáron...
18/25 A kérdező kommentje:
hehh, igaz :)
2013. aug. 12. 20:41
19/25 anonim válasza:
Haha :D Nekem nem fétisem, talán 15 éves korom körül még az volt, de most már tök nem érdekel :) Ettől függetlenül a barátomnak hosszú haja van, az enyémnél is hosszabb, pedig én most a derékig érőre gyúrok :D És hozzá jó nagy szakálla is. Egyébként mindketten a "kemény zenét" szeretjük, de nem csak azt persze :) Szerintem semmi baj sincs azzal, ha egy fiúnak hosszú haja van, még egy idős bácsinak is elmegy teljesen. Persze, míg ápolja, de csak annyira, hogy nem esik át a ló másik oldalára, amikor már harmincféle kencét rak rá, vasalja, fésüli, beszárítja... na az már tényleg szörnyű, mondjuk ki, b*zis :D Nem szeretem, ha egy férfi tipptoppra "meg van csinálva", az azt jelenti számomra, túl sokat törődik a külsővel, mert benn hiányzik valami... nekem ez a véleményem. :) És nem vagyunk "szakadt rokkkkkerek", mindketten egyetemisták vagyunk, nem kamu szakon, komoly célokkal, tehát a hajméretünk nem von le semmit az értékeinkből, azt hiszem, úgyhogy le a diszkriminációval! :)
20/25 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok: 20 éves lány vagyok, ezt elfelejtettem leírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!