Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi fiatalnak...

Miért van ennyi fiatalnak tetoválása? Már szint több az olyan, akinek van, mint akinek nincs.

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem semmitmondó, bár divat. Ugyanolyan, mint a "szavaknak súlya van" szöveg. Minden p*csa ezt írogatja annak ellenére, hogy éppenséggel annak is "súlya" van. Nehéz ügy ez. Inkább mostanában ez a menő.
2013. aug. 10. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is van tetkóm. Olyan szót varrattam magamra,amiből nekem egyáltalán nincs,bátorság. Viszont azon kiakadtam amikor a legjobb barátnőm magára tetováltatta justin bieber nevét és olyan tetkója is lett mint neki.
2013. aug. 10. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:

De legalább nem látható helyen van a tetkó? Munkában el tudod majd takarni nyáron is?

Magyarul vagy angolul írattad oda a bátorság szót?

2013. aug. 10. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
A csuklómon van és angolul.
2013. aug. 10. 17:59
 15/15 anonim válasza:

divat is, de egyre inkább elfogadják az emberek. és ahogy előttem is mondta valaki, ha idősek leszünk, teljesen normális és elfogadott lesz, hogy egy 60 évesnek van tetoválása, akár tele van varrva. illetve szerintem pár év múlva már munkahelyen sem lesz akadály a tetoválás, hiszen mostanában annyi tetovált, tágeszes, piercinges srác kerül ki az iskolákból, hogy hihetetlen. ha kell a munkaerő akkor ezeket az emberkéket is foglalkoztatni kell. de ez az én véleményem, nem megkövezni...

nekem is van tetoválásom, a napokban csináltattam az elsőt, és többet is szeretnék még. én pl mióta az eszemet tudom szeretnék:) nekem már 6 évesen is tetszettek. és akinek megéri a fájdalom miatt csinálja csak

de nincs igazad, hogy több a tetovált!

2013. aug. 10. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!