Ütős képszerkesztő programot keresek, lehetőleg magyar legyen de ha nem az az se baj csak vmi profi szint környéki legyen. Linkeket várnék. Nem tudom hova tegyem a kérdőjelet?
Szerintem nem.
De például meg lehetett volna fogalmazni úgy, hogy "Tud valaki ütős képszerkesztő programot? ..." és máris ott van a helye a kérdőjelnek. :)
Linkeket, programokat kaptál fentebb. :) Én is a Gimp-et ajánlom, ennél jobb ingyenes PS alternatíváról nincs tudomásom.
Szerintem is Gimp. Gyakorlatilag mindent meg tudsz vele csinálni, amire félprofi szinten a PS-ot használják. Aztán, ha egy-két év múlva kinövöd, probléma nélkül átállhatsz a Photoshopra, mert nagyon hasonlít rá, még a fájljait is kezeli.
Ha egyebet is próbálnál, javaslom a RealWorld Paint és a Hornil StylePix programokat. Az előbbi nagy erénye, hogy mind a PSD fájlokat, mind a Gimp XCF-fájljait ismeri. Az utóbbi egy kb. 30 megás "mini-Photoshop", tényleg nagyon hasonlít rá és meglepően sokat sokat tud -- a magyar nyelv kivételével, mivel a magyarítása a koreai fejlesztők áldozatos munkája ellenére hülyeségek tárháza. A több rétegű képeket sajnos csak a saját formátumában menti, de szerintem mindenképp érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!