Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a jó humor? Mi a jó humor...

Mi a jó humor? Mi a jó humor titka?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 08:01
 1/6 Antimod ***** válasza:
Jó kérdés. Szerintem intelligencia, meglepetés, összefüggések meglátása, és persze jó előadásmód.
2013. aug. 5. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es igaz, hozzátenném hogy nagyon nagy emberismeret és emberszeretet van a mélyén. Ez adja a gyógyító erejét (ellentétben a gúnnyal, amit nem szeretet indít, és mar, sebez) A humor nevettet és ezzel gyógyít.
2013. aug. 5. 09:01
 3/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Azt tenném hozzá, hogy számomra az is a j humor, ha valaki utal, pl egy filmjelenetre. Az egyik legviccesebb dolog. És persze a műveltség is fontos.
2013. aug. 5. 12:39
 4/6 bumbi02 ***** válasza:
Műveltség, intelligencia, kreativitás, spontaneitás.
2013. aug. 5. 19:55
 5/6 pagratan ***** válasza:
Relatív, hogy mi a jó humor. A nyuggereknek mondjuk a sastaps a jó humor, amitől én a falat kaparom,de minimum kínosan érzem magam, ha nézem. Mindenkinek az a jó humor, amin ő tud nevetni. Éppen ezért annyi jó humor van, ahány ember.
2013. aug. 5. 20:28
 6/6 anonim válasza:
Igen. Én csak a szituációs humoron tudok nagyon nevetni például. Sajnos. Másoknak meg az nem vicces. Egyik haverom csak a gúny humort nyomja állandóan és utálom amikor azon nevet valaki. Ha nem nevetnének rajta akkor abbahagyná de ez igy öngerjesztő mert ha nevetnek akkor annál többször gúnyolódik.
2014. aug. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!