Fiúk! Nektek a kicsit "husisabb", vagy az anorexiásan vékony lányok jönnek be?
Na már most, nem ez a két véglet van :D Attól, hogy valaki vékony még nem anorexiás.
Én mindig is a vékonyabb lányokat szerettem (magam is vékony vagyok, 55 kiló / 186cm ... :D) DE AZTÁN mégis mit ad isten, akibe először igazán szerelmes lettem és megfogott (és még mindig *-*) az pont, hogy nem egy anorexiásan vékony lány hanem husis :D Szóval ez ilyen, ezt nem lehet eldönteni, hogy mi jön be, az egész személyiség és alak számít nem csak az, hogy husis vagy vékony. :D
Nagyon érdekes a kérdésfeltevés. Egyértelmű belőle láttlanul is, hogy a kérdező - legalábbis enyén - kövér, és talán gyűlöli is azokat a lányokat, akiknek sokkal jobb testük van.
Nekem a vékony, sportos lányok jönnek be, ehhez tartozik a azép mell, formás fenék és lábak. Számomra lehangoló (mind ölelkezésnél, mind szex esetében) a súlyfelesleg érzése.
Az "anorexiásan vékony" lányokat e kérdésnél senki sem fogja választani, hiszen az egy súlyos betegség, amitől iszonyat ronda lesz egy ember. Akinek pedig egy olyan lány tetszik, az is pszichésen beteg.
Ha csak e két szélsőség közül lehet választani, akkor inkább a második.
A "kicsit" husisabb általában nem kicsit husisabbat jelent, hanem komoly túlsúlyt. Ez számomra nem vonzó. Akkor már inkább a sovány. De nincs annyi anorexiásan sovány, hogy találkoztam is volna ilyennel.
A normál testalkat jön be. Mielőtt tökéletesre gondolnátok, nem: Normál testsúly, és ezen belül ezerféle testalkat. Tudjátok, van akinek a lába vastagabb, és fent vékony, vagy fordítva, ez már mindegy.
De a zsírsertést nem preferálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!