Az anorexiásan vékony lányok, illetve vékony fiúk, miért undorodnak azoktól, akik nem olyan vékonyak, mint ők?
Mindig úgy éreztem,hogy lenéznek, pedig én el tudtam volna őket fogadni.Nem mondták a szemembe,hogy kövér vagyok,de ha a közelemben voltak,akkor a barátaikkal azt beszélték meg,hogy pl.
- 60kg felett kövérnek számít egy lány
- diétákat, léböjtöket tárgyaltak
- 50kg körül normális egy lány testsúlya
- soha nem akarok elhízni, nem akarok kövér lenni
Ezek pl.osztálytársak,voltam 108 kg is,de lefogytam 76kg-ra,és úgy érzem,hogy még most is lenéznek,hiába a 32kg fogyás.Nem vagyok nekik elég jó,pedig úgy érzem,hogy én sose néztem le őket,annyira szarul érzem magam! :( :( :(
"Egy nő sose lehet elég gazdag és vékony" Coco Chanel... Na, ez is egy nagyszerű mondat. Én az 56kg-mmal vagyok az osztály kövére. Normális? Nem hinném. Gratulálok a fogyáshoz, esetleg megmondanád hogyan sikerült?
13L
én is vékony vagyok, de nem anorexiás!
én nem nézem le a ducibb lányokat, hisz a legjobb barátnőm se a vékony fajtából való, de ez van. igy kell elfogadni. ;)
nem lehet hogy csak te érzed így?
ez nem így van de akinél mégis arra az a magyarázat hogy aki anorexiás , az ha lát egy kövérebb embert akkor magát látja benne , a félelmeit stb
mindenesetre én fiú vagyok és kb csont-bőr , na nem azért mert anorexiás lennék hanem örökletes
és nekem sokszor inkább a ducibb lányok jönnek be , gondolom amiatt hogy jellemben is az ellentétét találja meg párkapcsolatban nagyon sok ember
de mindkét végleten van egy pont ahonnan már nem szép senki !
Viszont ha ennyit fogytál ahhoz igen nagy akarterő kellett úgyhogy sz@rd le magasról a többieket akik nem örülnek neked
Én vékony lány vagyok, de sosem néztem le a kövéreket! És nem is áll szándékomban. Van akinek még jól is áll.
Figyelj, engem is lenéznek sokan mert nem vagyok olyan buli macák, mint ők. Sőt, sokszor még azt is hallottam ahogy a hátuk mögött kibeszétek és mikor észrevették, hogy ott vagyok akkor mosolyogtak magukban és másról beszélgettek.:D Én teljesen lapos vagyok(semmi mellem nincsen és ez komoly 19 évesen!) és emiatt is kaptam már hideg zuhanyt szintén a nő társaimtól;) De tudod mit?! Lesz@rom! Tudom,hogy különb vagyok , mint ők akik mindenkiben csak a hibát próbálják keresni , de magukba meg nem tudnak nézni, felszínes kétszínű emberek az ilyenek. És tudod mit mondok? ugyanúgy lehet bennük is hibát találni, mint ahogy a legtöbb emberben. Az számítson ,hogy te hogy érzed magad jól. és mostantól fogva ne érdekeljen senkinek sem a véleménye, akármi mi is legyen. Persze tudnod kell, hogy sok akadály lesz még hogy elérd a lesz@rom üzemmódot, de azok az akadályok is azért lesznek, hogy átlépd őket és elérd a célod.
Úgyhogy sok sikert, és mától fogva ne érdekeljenek a negatív vélemények. Tudod, a kinek nincsenek ellenségei vagy rosszakarói az nem is igazi egyéniség.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!