A romák miért izmosabbak, keményebbek?
Ma jöttem az utcán 180cm/78kg vagyok és kb. egy 14 éves roma elég jó kondiban érezte magát,levállalt mondom 'mivan hé?' erre odafordult a gyerek, rámijesztett, illetve mondta, h lekever egyet, ha nem kussolok.
Miert van, h nagyon agresszivak es erosebbek egy atlag magyarnal?
17 f
Mert aki nem dolgozik, nem jár iskolába, bűnözésből él, annak van ideje és oka arra, hogy erősítse a testét, hogy keményebb legyen. Persze ez nincs mindig így, a legtöbb kötekedős kis patkány inkább kicsi és vékony de fürge, és mindig csapatban támad.
Egyébként én félcigány vagyok, és 15 éves létemre 180 centi és 74 kiló vagyok (inkább izomban súlyos), de ez azért van, mert a felmenőim apámig mind fizikai munkát végeztek, ezért beleivódott e genetikánkba. Sokaknál van így, főleg mivel a rendszerváltás előtt a romák 90%-a fizikai munkát végzett, hiszen a testfelépítésük, vagy inkább az értelmi képességeik miatt nekik való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!