Mindenki azt mondja hogy éljek mert fiatal vagyok de nem tudom hogyan kell?
Figyelt kérdés
25N2013. júl. 30. 23:31
1/3 anonim válasza:
Élsz te a magad módján. Nem kell mást csinálnod, csak ami természetesen fakad belőled, ami magadtól is megy. Nem kötelező mindenkinek ugyanúgy élni az életét, és nem is jelenti mindenkinek ugyanazt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de én tényleg szeretnék élni,ugyanis ez kimaradt az életemből,szinte a babázás óta alig volt barátom..
2013. júl. 31. 00:20
3/3 anonim válasza:
Hát mondjuk gondold végig mi érdekel meg mire van most fiatalon lehetőséged.
Én mondjuk bánom, h anno mikor egyedülálló voltam és ingyen utaztam vonattal akkor nem gondoltam végig, h simán megtehetném, h lemegyek a Balatonra aztán pár ezerből elvagyok több napot, több helyen.
Főleg akkor jó, ha könnyen ismerkedsz.
Nekem alapból átlagos kommunikációs készségem van, e ha iszok akkor kiváló:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!