Ti szoktatok egyedül üldögélni/sétálni a városban?
Köszi!
Ha mentem valahova és még volt időm, akkor leültem, sétáltam még, de csak ekkor. Viszont jó volt egyedül. Most is, nem érzem jól magam és jólesik ha csak én vagyok, nem zavar senki. Szinte mindennap sírok, de nem szeretem, ha mások látják. Ezért is jó egyedül. Ha valaki egyedül sírva ücsörög az már kicsit érdekesebb, ugye? Jó kisírni, utána megnyugszom, persze ettől nem jön rendbe semmi, de ideiglenes megoldásnak ez is jó. Nem konkrétan az a célom, hogy sétálok, leülök, sírok, haza megyek, de szinte biztos, hogy elsírnám magam. Otthon ha látják akkor mindenki kérdezget, de én csak azt szeretném, hogy hagyjanak békén. Az utcán nem jönne oda senki, ugye?
Én elbicikliztem az erdőbe, majd felmásztam egy fára, lefeküdtem az ágon és zenét hallgatva élveztem a napot.
Nincs ebben semmi gáz. Az a jó, ha egyedül is képes vagy kreatív lenni és eltudsz menni ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!