Titeket nem idegesít? Elvileg kertváros nyugodt részén lakunk. Hogyan lehet leszerelni ezeket a házalókat?
És ők mindenki becsenget?:-o
Kösd ki a csengőt!:)
Nem csenget be mind, de a kürt, a hangosbemondó, ...itt nem lehet aludni még 9-ig sem.
Pont ezért nem akartam Pesten lakni...
Ha csupán 1-2 ilyen zavaró tényezőről lenne szó, akkor még lehetne valami megoldást találni. De mint a felsorolásból látható, ennyi különböző emberen és cégen nem lehet úrrá lenni. Tehát a megoldás abban rejlik, hogy megváltoztatod a szemléletedet, a hozzáállásodat. A dolog a te fejedben alakul problémává, ezért csakis magad mentheted meg magad ettől az egésztől. Persze ehhez önismeretre való hajlam kell.
Mindez igaz az élet egyéb területeire is, ahol nem tudsz erővel változást elérni. A hadakozás energiát emészt fel.
Éppen ezért engem már sem a kutyaugatás, sem a Family Frost, sem a bulizó szomszédok nem zavarnak.
6 :Figyelj, én Pesten a belvárosban lakom, és nincs csengőm, az utcán meg az Általad felsoroltakból senki nem jár, senki nem üvöltözik.:) Vannak süketcsendes részek még a belvárosban is, főleg ha van udvari frontja a lakásnak.:)
Nem tudnál Te is nem az utca felé eső részen aludni?...
5: Holvan kertváros rész a belvároshoz közel?:-o Bajza utca? Vagy Himfy utca?:)
Közelebb nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!