Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyenek a mongolok?

Milyenek a mongolok?

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
jók
2013. júl. 24. 16:27
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
2013. júl. 24. 16:33
 3/17 MrPifta ***** válasza:
79%
olyan mongolosak
2013. júl. 24. 16:36
 4/17 poet1 ***** válasza:
79%
Egyformák
2013. júl. 24. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Ázsiaiak.Érdekesek lehetnek. (Nem mintha olyan szokatlan lenne nekem Ázsia.A kínaiak se szokatlanok.)
2013. júl. 24. 16:39
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
16:33 ez alapján a mongolok lovagolnak, íjjal mászkálnak, jurtában laknak, és olyan fura sapekot hordanak, mint a jobbikosok.
2013. júl. 24. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mongol barátnőm, itt él Budapesten. Én nagyon kedvelem, jó ember és nagyon szerény. Ha valamijét megdicséred rögtön neked akarja adni, így már szól ni se merek. Nem anyagiasak, nagyon fontos a család, sokat segítik egymást. A férje, aki szintén mongol viszont teljesen más kategória, elhagyta és a közös gyereküket se látogatja, nem segíti. A barátnőm azt meséli, hogy a mongol férfiak sokat isznak és agresszívak.
2013. júl. 24. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nővéremnek van egy mongol ismerőse. Nagyon rendes fickó, eszméletlen udvarias, jó a humora, imádja a magyar kaját. Ami még neki nagy újdonság volt, azok a Magyarországon tartott kutyafajták. :D A felesége egy csendes kis nő, de gyönyörű szép, nagyon helyes nő.

Nővérem élettársa volt is kint náluk egy vadász túrán, na az mondjuk nomád volt a javából... Mondták neki, hogy ne nagyon vigyen meleg téli ruhát, majd ott szereznek neki, de alig találtak rá valót, mert ott majdnem mindenki pici. A mongol kaja állítólag elég fura a magyar ízlésnek.

Azt, hogy a többi ember ott milyen, azt nem tudom. Gondolom nem mind egyformák. :)

2013. júl. 24. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
olyanok, mint a tatárok..
2013. júl. 24. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hollandiában a szleng mongolnak hívja azokat, akiket mi foggyernek, vagy gyökérnek neveznénk.

Nekem volt egy mongol ismerősöm. Rap-et hallgatott, törte a magyart, de nagyon vicces volt! Térdig letolt rövidnadrágban jött edzésre, a póló jóval a térde alá lógott, mikor kérdeztük, miért néz ki úgy mint egy telibeszart zokni, boldogan annyit mondott, hogy "Besz@rááás, mindenki azt hitte, farmer van rajtam!"

Nagyokat esett, kicsit mintha nem lett volna rendben a mozgása. Szokása volt a lábát a fejét fájlalni lábfogás kíséretében.

2013. júl. 24. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!