Bunko buszsoforrel tudok valamit kezdeni?
Egy kis meretu utazotaskat hoztam fel a buszra es a sofor elkezdett egybol ordibalni, hogy megegyszer ne lassa meg.
Mondtam neki, hogy nem szerettem volna betenni a csomagtaroloba, mert tele van ertekkel erre o egybol aztmondta, hogy nem erdekli, hogy en mit szeretnek legkozelebb belecsomagol engem is es ugy teszi a csomagtaroloba..nem vagyok kis darab lehet ez volt a baja vagy nem tudom, de nem szerettem volna vitaba keveredni, mert a kovetkezo busz csak 5 ora mulva indul.nem nagyon turom el, hogy ugy beszeljen velem mint egy kutyaval..tudok ellene valamit tenni ?
Becsületsértés -> Rendőrség.
Majd legközelebb vigyáz a szájára. Csak az a baj, hogy ezzel több cécó van, mint haszon. Szard le, valószínű egy megkeseredett idegroncs ember lehet, akinek félresiklott az élete, és muszáj valahol levezetni a feszültséget (ami nem busz). Az ilyennél nem szoktam felhúzni magam, csak nevetek a markomban.
Engem a BKV sofőrök szoktak felbszni. Látják, hogy futok a busz után, még 2 perc van a menetrend szerinti indulásig, és akkor is elmegy a kcsögje. Sőt, olyan is volt, hogy a visszapillantóban láttam, ahogy mutogat.
Az az eset borított ki leginkább, amikor épp hogy elértem a buszt, az első ajtón szálltam fel, a sofőr jól láthatóan csóvált a fejét, és hangosan azt mondta "gyökér".
Hozzáteszem, a buszon alig voltak, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy problémát okoztam neki...
Ekkor betelt a pohár, elkezdtem én is kötekedni, végül nem ment bele abba, hogy szálljunk le mindketten, és beszéljük meg a busz mellett. Az utolsó megálló előtt rágyújtottam a buszon, aztán leszálltam.
Ha ő bunkó, én se fogok vigyázni a számra.
Ez csak a 105-ös vonalán fordult elő eddig.
Az öltözködésemen nincs semmi kivetni való, átlagos 23 éves férfi vagyok, nem üvöltetek zenét, semmit se tettem a csökkent agyi képességű megkeseredett BKV-s sofőrök ellen. Unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!