Mit tudok kezdeni az ilyen beteg kolléganőmmel?
Nyilván nem jókedvében megy, hanem félti a munkáját vagy a táppénzből nem jön ki...
De azt mindenképp felajánlhatod neki, hogy a sürgős feladatait átvezsed, ha szeretne hazamenni pihenni.
Más kérdés, hogy elkapni csak akkor fogod, ha az immunrendszered nem működik jól, most pár napig szedj extra adag c-vitamint, kerüld a nagyobb megerőltetést és vigyázz, hogy ne hűlj meg!
Értem, akkor nálatok ez nem gond. Nálunk mindig szörnyű balhé van, ha valaki beteg... :(
Valahogy tényleg az együttérzést kifejezve kéne elküldeni, hogy ne az jöjjön át, hogy "fujj, el ne kapjam". Egyébként megértelek, én se örülök ezeknek... :(
Tényleg az a gond hogy összeköhög mindent még a szája elé sem rakja a kezét.
Most beszéltem vele közben amúgy, nem óhajt hazamenni, szipogva mondta, hogy nem kell aggódni előbb utóbb mindenkin végigmegy valami. Ami igaz sokan betegek benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!