Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek segíthetek neki...

Szerintetek segíthetek neki valahogy vagy veszett fejsze nyele?

Figyelt kérdés

A szomszédban van egy lány, 14 éves. A korkülönbségből adódóan nem vagyunk barátnők, de jóban vagyunk.

Az anyja meg az apja nagyon konzervatívak, merevek és nem engedik lánynak lenni (két öccse van, és az anyja sem nőies). Iszonyúan szőrös, sűrű fekete a szőre (genetika, az anyja is ilyen), és nem engedik neki leszedni, mert minek. Körmét nem lakkozhatja, a füle nincs kilyukasztva és semmilyen ékszert sem hordhat, ahogy csinos ruhákat sem. Smink teljesen tabu, és ezalatt nem a vakolatot értem, hanem a szimpla szempillaspirált. A szülei szó szerint képtelenek felfogni, hogy nem gyerek, a szülinapjára játékot vettek neki, meg mesélte, hogy a kezét is fogni akarják az úton, stb. Amikor megjött neki, fogalma sem volt, mit és hogyan, én és az anyum magyaráztuk el neki (dezordort is mi vettünk meg betétet), aztán anyukám átment a szomszédhoz, hogy kicsit beszéljen vele erről, de a szomszéd pasas leordította a fejét, hogy miért beszél a mensrtuációról az ő kis(!)lányának. A nagymama egyszer leült neki ezeket elmondani, de az apja őt is elhajtotta. Ez beteg, én mondom...

Szegény szomszédlánynak nincsenek barátai nagyon, mert mindenki kiközösíti, teljesen önbizalomhiányos, depressziós, stb. Nagyon sajnálom. Segíthetek neki valahogy, vagy semmi értelme?

#kamaszkor #Beteges dolog
2013. júl. 24. 06:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha 16 eves lenne, mar en is huztam volna egyet a szemoldokomon, hogy azert egy kis smink nem a vilagvege, meg fulbevalo stb. de 14 evesen? mi a francnak sminkeljen? en se sminkeltem 14 evesen, megse lett maradando lelki karosodasom. te jo eg.
2013. júl. 24. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha már van szőr, akkor leszedheti. Ha gyerek, ha nem. Minden osztályban szekálják a hónaljkutyás lányokat, a fiúk sem fognak soha ránézni, ez igenis frusztrál egy 14 éves lányt, ergo pszichés következményei is lehetnek. Tenni nem tudsz semmit, esetleg a szülőkkel beszélj, de nincs jogod beleszólni a nevelésmódjukba, amíg az nem ütközik törvénybe.
2013. júl. 24. 19:04
 13/13 anonim válasza:

Hát már megbocsáss,de a 27 éveddel rohadt okos vagy.Tényleg.

Amit te leírtál,az nem egészen ugyanaz,mint amit a kérdező vázolt fel.

Oké,gyerek.Viszont kamasz.Téma lezárva.

2013. júl. 24. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!