Mit csináljak, hogy ne érdekeljen, hogy hányan lájkolják a képemet?
Tudom, hogy nem kéne, hogy érdekeljen, de annyira el vagyok keseredve, hogy az új profilképemet tök kevesen lájkolták.
Mit tegyek, hogy ne érdekeljen? :(
na akkor le is irom:
regen en is ilyen voltam egyfolytaba neztem hanyan lajkoltak szamoltam otpercenkent neztem a feszbukot na lajkolta-e valaki? egy ember.osszesen 7 lajk.huuu haladunk.de ez keves.lajkolom masok profilkepet hatha visszalajkoljak az enyemet.nem jott be.szomoru voltam.aztan levettem.feltettem egy ujat.es csak annyit mondtam magamnak: akinek nem tetszik LLESZAROM kapjak be.
es lass cssodat nemtom hogyan de 21 lajk volt rajtta masnap.:)
szoval nem a lajkokon mulik minden.nem attol meno valaki hogy hany lajk van a kepen
hanemhogy milyen a valoeletben
szoval aki lajkok alapjan iteli meg az embereket annak .l.. :DD
Ne érdekeljen!Én is ilyen voltam/még picit most is,de próbálok nem rágódni a dolgon.Szép vagyok(mások állítása szerint) és vannak barátaim is,de mégse lájkolják vagy 50-en a profilképem.Ez van!;D
Nem ettől lesz jobb vagy rosszabb egy ember..
nekem azt vált be, hogy amint felraktam a képet, le is töröltem, így az volt kinn profilnak, viszont a képet nem lehetett megnyitni, ergo hozzászólni és lájkolni sem. így nem éreztem rosszul magam a "népszerűtlenségemtől".
amúgy tényleg tojd le magasból, miért lenne több ember az, akinek 200 "lájkja" van egy képén?
előző vagyok!!
és próbáld csökkenteni a képeid gyakoriságát, ha lehet, mert akkor még nagyobb "különlegesség" lesz, ha felraksz egyet:d főleg, ha jó.
és ne linkeld be mindenkinek, hogy lájkolják.
egyébként nyugodtan írhatsz és segítek!
Figyi, az enyémen egy lájk sincs, pedig van vagy 2-300 ismerősöm :)
Keress valami izgi hobbit magadnak, hogy ne a fészbúk kösse le az idődet és energiádat.
Keress valami értelmes időtöltést!
Szánalmasak vagytok...
21:37 !!!!!!!
én tényleg nem akarok vitatkozni de rohadtul elegem van :D tőlem jelentsetek hogy provokálok meg minden, de egyszer leírom véleményem...
Mindig van egy nagyképű gyk-n, aki egész nap ezt olvasgatja, meglát egy számára megfelelő posztot és nem bírja megállni, hogy ne kommentelje alá burkoltan, hogy kb. nincs életünk meg hogy szánalmasok vagyunk :D nem azért, de akkor most ki is a szánalmas? hogy lehetnek átlagosan 85 százalékban hasznosak a válaszaid, mikor például ez választ sem ad a kérdésre? nem veszekedés miatt írom, de tudj már róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!