Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne érdekel...

Mit csináljak, hogy ne érdekeljen, hogy hányan lájkolják a képemet?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem kéne, hogy érdekeljen, de annyira el vagyok keseredve, hogy az új profilképemet tök kevesen lájkolták.

Mit tegyek, hogy ne érdekeljen? :(

2013. júl. 18. 11:32
1 2
 1/11 niggamaci ***** válasza:
97%

na akkor le is irom:

regen en is ilyen voltam egyfolytaba neztem hanyan lajkoltak szamoltam otpercenkent neztem a feszbukot na lajkolta-e valaki? egy ember.osszesen 7 lajk.huuu haladunk.de ez keves.lajkolom masok profilkepet hatha visszalajkoljak az enyemet.nem jott be.szomoru voltam.aztan levettem.feltettem egy ujat.es csak annyit mondtam magamnak: akinek nem tetszik LLESZAROM kapjak be.

es lass cssodat nemtom hogyan de 21 lajk volt rajtta masnap.:)

szoval nem a lajkokon mulik minden.nem attol meno valaki hogy hany lajk van a kepen

hanemhogy milyen a valoeletben

szoval aki lajkok alapjan iteli meg az embereket annak .l.. :DD

2013. júl. 18. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen!Én is ilyen voltam/még picit most is,de próbálok nem rágódni a dolgon.Szép vagyok(mások állítása szerint) és vannak barátaim is,de mégse lájkolják vagy 50-en a profilképem.Ez van!;D

Nem ettől lesz jobb vagy rosszabb egy ember..

2013. júl. 18. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:

nekem azt vált be, hogy amint felraktam a képet, le is töröltem, így az volt kinn profilnak, viszont a képet nem lehetett megnyitni, ergo hozzászólni és lájkolni sem. így nem éreztem rosszul magam a "népszerűtlenségemtől".

amúgy tényleg tojd le magasból, miért lenne több ember az, akinek 200 "lájkja" van egy képén?

2013. júl. 18. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
bocs, hogy ezt mondom és most sokan fognak nekem piros kezet nyomni, mert "csak a külsőségek érdekelnek". 14 vagyok és régen én olyan voltam, hogy NAP MINT NAP feltöltöttem egy képet, mert kis hülye voltam és azt akartam, hogy mindenki figyeljen rám, és értelmetlen szövegeket írtam hozzá. :D megnéztem a képeimet mikor feltöltöttem ugyan, de nem törődtem az apró hibákkal, hogy "kicsit hülyén áll a hajam, áá nem baj" meg "lehet hogy ovis ez a póló? nem baj, nem látszik." és ezek az apró hibák akkorára formálódtak hogy így 2-3 évvel később én szakadok a nevetéstől magamon :D mindegy, a lényeg, hogyha ennyire érdekelnek a lájkok ne akarj lemondani róla :D inkább győződj meg pár dologról, mielőtt feltöltesz egy képet. pl: biztos jól nézek ki rajta? és ne retusálj mert az valóban nagyon gáz :D nézz ki természetesen, ahogy a való életben is kinézel.. :) nem kell extrázni, ha meg kevesen lájkolják, egyszer úgyis fogják sokan. remélem segítettem!
2013. júl. 22. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

előző vagyok!!

és próbáld csökkenteni a képeid gyakoriságát, ha lehet, mert akkor még nagyobb "különlegesség" lesz, ha felraksz egyet:d főleg, ha jó.

és ne linkeld be mindenkinek, hogy lájkolják.

egyébként nyugodtan írhatsz és segítek!

2013. júl. 22. 19:12
 6/11 anonim válasza:
először én is kispályás voltam,de most már 100-200 lájkom van a képeimre,de ettől nem vagyok nagyképű meg minden,és nem érdekel.nyugi,aztán már egy idő után nem fog érdekelni.aztán amikor nem számítasz rá,lájkrohamot kapnak! ;D :))
2013. júl. 22. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Figyi, az enyémen egy lájk sincs, pedig van vagy 2-300 ismerősöm :)

Keress valami izgi hobbit magadnak, hogy ne a fészbúk kösse le az idődet és energiádat.

2013. júl. 22. 19:46
 8/11 anonim válasza:
régebben engem is nagyon érdekelt, és mindig el voltam keseredve, hogy kevés, aztán kevesebbszer raktam fel képet és jobbakat és már szinte minden képemen van kb 100 like, de már valahogy nem foglalkoztat.
2013. júl. 22. 20:24
 9/11 BuuBoci válasza:
0%

Keress valami értelmes időtöltést!

Szánalmasak vagytok...

2013. júl. 22. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

21:37 !!!!!!!

én tényleg nem akarok vitatkozni de rohadtul elegem van :D tőlem jelentsetek hogy provokálok meg minden, de egyszer leírom véleményem...

Mindig van egy nagyképű gyk-n, aki egész nap ezt olvasgatja, meglát egy számára megfelelő posztot és nem bírja megállni, hogy ne kommentelje alá burkoltan, hogy kb. nincs életünk meg hogy szánalmasok vagyunk :D nem azért, de akkor most ki is a szánalmas? hogy lehetnek átlagosan 85 százalékban hasznosak a válaszaid, mikor például ez választ sem ad a kérdésre? nem veszekedés miatt írom, de tudj már róla :D

2013. júl. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!