Mit csináljak? Idegesítő az ismerősöm!
Van egy aspengeres ismerősöm, aki folyton mindenféle hülyeséget írogat a Facebook-on a fotóim alá. Olyan totál teljesen más dolgokat, mint aminek a képhez lenne köze. Minden fotóm alá írt valami hülyeséget, ráadásul azt fantáziálja, hogy mi ketten járunk. Én még nem jutottam el arra a szintre, hogy egyáltalán barátilag szeressem, ne pedig csak ismerősként, de a szerelem kizárt dolog. Az a baj, hogyha válaszolok bármire, amiket odaír, akkor mindenki nekem támad, hogy milyen bunkón viselkedem a szegény sráccal. Mert, hogy ő nincs tudatában annak, miket ír. Kösz. Viseljem el?
Barátaim egyik fele azt mondja, kezeljem úgy, mintha ugyanolyan lenni, mint mindenki más, a másik fele, meg, hogy hagyjam rá.
Egyszer meg mertem említeni neki, hogy nem értem, hogy a szövegének mi köze van ahhoz, hogy a ligetben egy fa mellett állva vagyok lefotózva, erre elkezdett nyavalyogni, hogy mert ő autista, és mert őt senki nem szereti.
Ha "csak" aspergeres, akkor lehet, hogy már érti, hogy a nem az NEM, csak az állapota mögé bújik. :)
Egyébként a legrövidebb út az egyenes: mond el neki, hogy eléggé zavar téged amit/ahogy írogat.
Persze ha ezután is írogat, akkor le is lehet tiltani... Vagy bepakolni a "Korlátozott" listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!