Tapa kérdése:
Szerintetek minden roma egyforma?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 11:17
13/18 anonim válasza:
OFF A "bátyjám" tipikus hatodikos hiba, rengeteg gyerek össze-vissza kavarja az ilyeneket, amikkel folyamatosan szivatják őket. Rengeteg olvasás a gyógymód, de ahogy szobrász se lehet mindenkiből... Úgy haladhat ez is lassabban, főleg ha a szivatás van módszer helyett.
bocs az offolásért, de mégiscsak sok volt kicsit a piszkálódásból!
14/18 anonim válasza:
És ki mondta, hogy a kérdező hatodikos??
15/18 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Igen, ítéljünk meg egy 11 évest 2 helyesírási hiba alapján! Tituláljuk szаrnak, mert egy netes fórumon hagyott két olyan hibát, amilyet bőrszíntől függetlenül a korosztálya 995-a szokott. Gratulálok!
16/18 anonim válasza:
Bocs, a #10-nek írtam, csak nem vettem észre, hogy van második oldal.
17/18 anonim válasza:
Nem.
Nekem a barátom roma. 24 éves és orvos. A családja is tanult és tisztességes munkával rendelkeznek.
18/18 anonim válasza:
Egy romával sem találkoztam még, de cigánnyal igen. Nem egyformák, ahogy nem egyformák a svábok sem, sőt, még a kínaiaik sem. Egyes közösségen belül az azonos kulturális kör hasonlóságot alakít ki az emberek között, de ettől még nem lesznek egyformák más közösséggel, sőt közösségen belül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!