Szerintetek az ilyen ember miért jár kondizni?
Plusz egy hely, ahol megbámultathatja magát.
Akármit mond az első, sportolni kényelmes öltözetben, megfelelő cipőben és nem agyoncsicsázott fejjel kell. Nem tudom, miért jár oda, de nem a mozgás végett...
Valszeg az első magára ismert és eszébe jutott h leégette magát.
Nálunk is vannak ilyenek.
Semmi másról nem szól, csak h játsza az eszét meg legyen mit Facebookon kipostolni.
Igen! Én is amondó vagyok, hogy ne légy megmondó ember, csak én nem mondom olyan erőszakosan, mint az előző, aki ezt mondta.
Had csinálja úgy, ahogy neki tetszik.
Jó ez, neki, mert eléri a célját. Az hogy mi a célja, nem tudom, de biztos eléri. Lehet, hogy csak tetszeni akar valakinek. Miért ne tehetné?
Jó ez a fitneszterem tulajdonosának, mert van bevétele.
Jó ez az ott gyúró srácoknak, mert csöpöghetnek egy kicsit a jó csajon. Egyedül neked nem jó! Vajon miért? Talán irigykedsz az alakján? Vagy zavar, hogy te halálra edzed magad, ő meg nem is fárad el?
Nem tudom. De valami biztos irritál. Na azt kellene leküzdened. Előbb találd meg, hogy mi zavar. és küzd le!
Valszeg csak unatkozik, vagy pedig megy mutogatni magát (lényegtelen, hogy női konditerem, a nők egymás előtt még felvágósabbak, mint a férfiak előtt :D - na jó, ez picit gonosz volt, de kétségtelen, hogy a nők egymást is hamarabb megnézik, mint a pasik, uhh..., már nagyon elkalandoztam :D).
A lényeg, hogy neked nem kéne ezen rágódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!