A magas IQ is megnehezíti az ember életét?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen (ezt nem dicsekvésnek szánom). Így nehezebb beilleszkedni egy társaságba, mert például jobban hagyatkozunk a racionalitásra, mint az érzelmekre, és ezt megsínylik az emberi kapcsolatok, vagy rengeteg dolog, amiért az átlagember oda van, az a számunkra közömbös (ilyen telefon-olyan autó). Viszont kevésbé találunk az igényeinknek megfelelő szintű dolgot, amivel a szabadidőben ki tudnánk kapcsolódni.
Úgy vélem, hogy az ember által létrehozott világ nagyjából a 100-as IQ köré épül, mert a többségnek akar megfelelni. Más is így látja ezt?
E táblázat szerint az én típusomat értik meg legkevésbé a nők. Így én már mindent értek :)
21: Jéé! Én meg se találtam ezt a táblázatot!:)
Még a betűk közt is elkeveredtem.
21: De 7,4 % megért!
Szerinted a nők 7%-ánál több volna egyébként is jó partner BÁRKINEK is???:)
21: Na, engem 2x annyi férfi ért meg, mint nő!
Most már értem, miért csak fiú barátaim voltak mindig!!!:D
Igen és igen.:)
De más szűrőfeltételek az 53%-os embernek is megritkítják a lehetőségeit.
És a felismerőképességen múlik, hogy mennyi idő alatt látod meg, hogy valaki valóban jó partner, vagy csak annak látszik. Sokan egy egész életet lehúznak úgy egymás mellett, hogy csak a végén döbbennek rá erre. Mások 4 évet, megint mások az ismerkedés során kiszűrik az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!