Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is szégyen egy...

Szerintetek is szégyen egy nőnek, ha takarítónőt alkalmaznak? Akkor ő megbukott háziasszonyként? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

nem szégyen az:)

a takarítónőkre is tessék gondolni:) neki szüksége van a munkára másnak meg arra az időre amit takarítással töltene

amúgy az ha valakihez jár takarító nő nem jelenti azt hogy már nem is takarít vagy nem vezet háztartást van aki csak a nagyobb takarításhoz vesz igénybe segítséget:)

2013. júl. 3. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy külső kontrollos személyt elbizonytalaníthat, hogy "mit szól a szomszéd."

Egy belső kontollos nő, pedig tudja, hogy mi válik a család, önmagara előnyére, hátrányára és nem foglalkozik ezzel kérdéssel.

Ha így kerek a világ, akkor így kerek.És kész.

2013. júl. 3. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is takarítónőként dolgozom, olyan jómódú családoknál, akik valóban úgy vannak vele, hogy nekem ezzel segítenek anyagilag (de ételt is szoktam kapni tőlük), ők pedig a családdal, gyerekeikkel foglalkozhatnak addig. Nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem, egyáltalán nem "cseléd" és "naccsága" felállást kell elképzelni, hanem kedves és korrekt, sőt nagyvonalú embereket.
2013. júl. 3. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. Régebben is alkalmaztak takarítónőket a nagyobb házaknál vagy a nagyobb családoknál, pedig a régebbi időkben szinte mindenkiből háziasszonyt faragtak, tehát a jó háziasszony és a takarítónőre való igény nem zárják ki egymást.
2013. júl. 4. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Én el nem tudnám képzelni hogy valaki a szobámat takarítsa, valaki idegen. Vagy a házunkat. Meg van a saját szokásom, mit hogy csinálok.
2013. aug. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!