Baj lehet a fejemben?
Figyelt kérdés
Nem bírok beszélgetni idegen emberekkel,lefagyok és meg se szólalok volt már,hogy elfutottam/elbújtam. Félek egyszerűen,nem tudom magam jól érezni/elengedni. Miért van ez? 17/L2013. jún. 20. 12:54
1/7 anonim válasza:
uhh ez elég fura. próbáltál már nagy levegőt venni és úgy hozzáálni hogy most ne ijedj meg? ha nagyon vészes akkor menj el orvoshoz vagy valakinek beszélj erről.
2/7 anonim válasza:
Miért lenne durva? Rengeteg antiszociális ember van a mai világban sajnos! Próbálj keresni egy pszichológust lehet autizmus áll a hátérben!
3/7 anonim válasza:
én is sokszor ilyen vagyok. egyértelmű, hogy valami bajunk van.
4/7 anonim válasza:
Nem, nincs baj, érthető, hogy nem mersz, mert biztosan megszoktad, hogy sok ember durva és rosszakaró. Olyanokkal próbálj ismerkedni, akik udvariasak. Beszéld meg ezt a dolgot a barátnőiddel, és egyáltalán nem kell félned. Megkérheted, hogy mutassanak be egy idegennek, például egy korodbeli fiúnak. Ha jól megy, visszanyered önbizalmad, és majd bátrabb leszel.
És ne hallgass másokra, nem áll autizmus a háttérben.
5/7 anonim válasza:
Azt írtam, hogy csak lehet! Amúgy nagyon pro vagy , hogy így 2 sorból, látatlanul teljesen kizárod a betegséget!
6/7 A kérdező kommentje:
Tök mind1 mi a bajom neve :DDD ettől előrébb nem leszek:) szerintem felesleges ezen vitázni,szerencsére van egy fiú az életemben ő sokat segített,kétlem,hogy örökletes bajom lenne vagy mégis? Elég rossz a családi hátterem stb.
2013. jún. 20. 14:03
7/7 anonim válasza:
Nincs bajod, ha rossz a családi háttered akkor érthetőbb. Próbálj kicsit kimozdulni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!