Ki utálja még a hőséget rajtam kívül? Van klímátok? Drága a klíma?
Figyelt kérdés
Szeretem a nyarat, mert jó a hangulata és ilyenkor életre kelnek az emberek, de azt ki nem állhatom, hogy a lakásban 600 fok van. Nem tudom, hogy fogom kibírni a nyarat. jövő hétre már 35 fokot is mondanak:(((2013. jún. 15. 19:01
21/23 anonim válasza:
Nálam is 30 fok fölött van a kritikus pont. Panelban lakunk, még 2005-ben volt egy iszonyat brutál 2-3 hetes kánikula. Akkor sokalltam be. Vettem részletre egy klímát, 2 évig fizettem kb 5 ropit havonta. Beszerelés után a nyár hátralevő részében már nem kellett, de a következő nyarakon maga volt a megváltás. Jó tudni, hogy oázis vár itthon. Minden pénzt megér.
22/23 anonim válasza:
Családi ház emeletén lakom, és hőhullámok idején eléri a szobám hőmérséklete a 30 fokot. Pár napig kibírom, aztán úgyis jön a lehűlés, ahogy ma is megtörtént. Hamarosan le is megy a normál hőfokra itt bent, nem kell hát klímaberendezés.
23/23 anonim válasza:
gyulolom a meleget es a nyarat is.ehhez kepest egy olyan orszagban elek ahol nyaron gyakran 45 fok van arnyekban;-)))
viszont az orszag minden mas szempontbol tokeletes es fantasztikus soha nem elnek masutt. igen, van klima a kocsikban is es a hazunkban is es a nyaraloban is. anelkul szornyu lenne. olyankor amikor irtozatos a meleg a legjobb a medenceben ulni ill. uszni orakig.
Mo on is utaltam a nyarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!