Ki utálja még a hőséget rajtam kívül? Van klímátok? Drága a klíma?
Aztarohadt, az igen! 50 fokban én rég összeestem volna. Nagyon nem bírom a meleget, sokkal inkább hidegkedvelő vagyok. Néha a barátaim is hülyének néznek, mikor ők dzsekiben ott vacognak, én meg egy szál póló + térdgatyában mosolygok, hogy végre nincs meleg :D Tavaly nyáron egy közeli vásárban voltam a szüleimmel, tűző nap, felhő egy se. Nem tudom, hogy hány fok volt, de ahol nem volt árnyék, ott tuti elérte a negyvenet. Fél óra múlva úgy összeestem, hogy csak percekkel később tértem magamhoz, szerencsére addig valahogy betuszkoltak egy sátor alá, és vízzel lelocsoltak. Pokol volt, semmi pénzért nem élném át újra, rühellem ezt a meleget, főleg hogy még a szél sem fúj. Nem tudom hogy fogom kibírni ezt a nyarat, aludni se tudok már, nappal pedig teljesen kikészít a meleg, rossznál rosszabb döntéseket hozok, nem tudok koncentrálni, úgy viselkedek, mint valami két ballábas szerencsétlen.
Nagyon elegen van már! De látom nem csak én vagyok így ezzel...
Nálunk tetőtéri szoba van. Ablakot nem lehet kinyitni. Nappal felmelegszik olyan 40 fokosra a szoba, ejszaka ahelyett, hogy hűlne picit, nem tud, mert az ablakot nem lehet kinyitni. Ez egyszerűen borzasztó. Alig birok dolgozni, aludni. Ha otthon vagyok, a földön tartózkodom, mert ahogy felállok, megcsap a forróság.
Inkább legyen 25 fokos nyár..
Látom, nemcsak én szenvedek. Borzalmas ez a meleg, régen valahogy elviselhetőbbek voltak a nyarak. De hátha ez csak egy rossz széria, mert régen is voltak pusztító aszályok évekig. Hátha nem azért van ez, mert az ember már szétszennyezte a bolygót.
18 Ez durva:S Én már rég kitörtem volna az ablakokat kínomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!