Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki utálja még a hőséget...

Ki utálja még a hőséget rajtam kívül? Van klímátok? Drága a klíma?

Figyelt kérdés
Szeretem a nyarat, mert jó a hangulata és ilyenkor életre kelnek az emberek, de azt ki nem állhatom, hogy a lakásban 600 fok van. Nem tudom, hogy fogom kibírni a nyarat. jövő hétre már 35 fokot is mondanak:(((

2013. jún. 15. 19:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron az én szobámban is ennyi volt és maga volt a pokol. Azóta mindig már reggel 9-kor besötétítek és ha itthon vagyok, akkor itt ülök a sötétben.
2013. jún. 17. 16:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is utálom az indokolatlan meleget. Kb. 25 fok az ideális, ha kint vagyok, bent ez a maximum. Ha kint 30 fok fölé megy a hőmérséklet, én is kezdek megőrülni. Bent 25 fok felett indul a klíma: drága de más megoldás nincs.
2013. jún. 17. 17:32
 13/23 A kérdező kommentje:
Na, most 28 fok van a szobámban. Gőzerővel dolgozik a ventilátor. Remélem, nekünk is lesz klímánk, sajnos nem csak tőlem függ ez. Ezt a hőséget egyszerűen nem lehet kibírni. Csak a strandon.
2013. jún. 17. 19:45
 14/23 anonim válasza:
Nekem is tetőtéri szobám van, se redőny, se ventillátor, se klíma. Nagyon nem bírom a meleget. Az a baj nincs átmeneti idő. Kurv.ra utálom ezt a dögmeleget, izzadok mint egy disznó, ezt nem leet élvezni. Ma délben jöttem haza, azt hittem elájulok, pedig ez még tényleg csak az eleje. Mondjuk tapasztaltam már rosszabbat is :) Múlt nyáron amikor amúgy is irdatlan meleg volt, egy lángossütőben dolgoztam, képzelhetitek :) A hőmérő 50 fok felett volt kiakadva, alig vártam hogy kimenjek a napra, hogy lehűljek...
2013. jún. 17. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Aztarohadt, az igen! 50 fokban én rég összeestem volna. Nagyon nem bírom a meleget, sokkal inkább hidegkedvelő vagyok. Néha a barátaim is hülyének néznek, mikor ők dzsekiben ott vacognak, én meg egy szál póló + térdgatyában mosolygok, hogy végre nincs meleg :D Tavaly nyáron egy közeli vásárban voltam a szüleimmel, tűző nap, felhő egy se. Nem tudom, hogy hány fok volt, de ahol nem volt árnyék, ott tuti elérte a negyvenet. Fél óra múlva úgy összeestem, hogy csak percekkel később tértem magamhoz, szerencsére addig valahogy betuszkoltak egy sátor alá, és vízzel lelocsoltak. Pokol volt, semmi pénzért nem élném át újra, rühellem ezt a meleget, főleg hogy még a szél sem fúj. Nem tudom hogy fogom kibírni ezt a nyarat, aludni se tudok már, nappal pedig teljesen kikészít a meleg, rossznál rosszabb döntéseket hozok, nem tudok koncentrálni, úgy viselkedek, mint valami két ballábas szerencsétlen.

Nagyon elegen van már! De látom nem csak én vagyok így ezzel...

2013. jún. 17. 21:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Fújj én is útálom de nagyon! Nincs átmenet 2hete este még feltekertük a konvektort h.fürdéskor ne érjen fagyhalál most meg ez a ptpetek meleg már bocs de ezt már az én testem nem bírja. Én izzadni sem tudok így még jobban szenvedek. A testem 100 fokon lángol! A klímát nem birom mert bedurrannak az izületeim tőle na meg jó drága is és még ha megbírná az ember venni szereti enni az áramot, így marad a ventilátor barátunk a napi 3-5 zuhanyzás és a jó hideg limonádé jó savanykásan! Kitartást emberek! Ha esne az eső azért sírnánk!
2013. jún. 18. 00:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Retek meleg akart az lenni amiért elnézést is kértem de esküszöm ma hőgutát kaptam!
2013. jún. 18. 00:29
 18/23 anonim válasza:

Nálunk tetőtéri szoba van. Ablakot nem lehet kinyitni. Nappal felmelegszik olyan 40 fokosra a szoba, ejszaka ahelyett, hogy hűlne picit, nem tud, mert az ablakot nem lehet kinyitni. Ez egyszerűen borzasztó. Alig birok dolgozni, aludni. Ha otthon vagyok, a földön tartózkodom, mert ahogy felállok, megcsap a forróság.

Inkább legyen 25 fokos nyár..

2013. jún. 18. 04:39
 19/23 anonim ***** válasza:
18-as. Azt hogy csináltátok, hogy egy szobának nincs szellőztethető része? azaz az ablak nem nyitható? Nem kellene kicserélni? Hát ott pusztulnék meg.
2013. jún. 18. 07:25
 20/23 A kérdező kommentje:

Látom, nemcsak én szenvedek. Borzalmas ez a meleg, régen valahogy elviselhetőbbek voltak a nyarak. De hátha ez csak egy rossz széria, mert régen is voltak pusztító aszályok évekig. Hátha nem azért van ez, mert az ember már szétszennyezte a bolygót.

18 Ez durva:S Én már rég kitörtem volna az ablakokat kínomban.

2013. jún. 18. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!