Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak miért gondolnak...

A férfiak miért gondolnak olyan sokat magukról?

Figyelt kérdés
Ha belegondolunk, egy férfi negyed annyit se tesz le az asztalra, mint egy nő. A nő dolgozik, gyereket szül, gyereket nevel, odafigyel magára és vezeti a háztartást. Ennyi dolgot egyszerre egy férfi képtelen lenne megcsinálni. A férfiaknak könnyű dolguk van. Így nem is csoda, hogy képesek nagy karriereket befutni a munkában. De ez is csak azért van, mert sokkal kisebb a teher a vállukon. A nőknek csak annyit hátrányuk van, hogy fizikailag gyengék, viszont szerintem lelkileg sokkal erősebbek és többet bírnak. A másik meg hogy a sztereotípia szerint az terjedt el, hogy a nők sokkal többet játszmáznak, mint a férfiak és a férfiak egyenesebbek. Szerintem ez sem igaz, mert egy férfi legalább annyit, ha nem többet hazudik, mint egy nő. Sok alattomos és gyáva férfi van, akiknek csak addig nagy a szájuk, amíg egy náluk erősebbel nem találkoznak. Felfújják az egójukat jó nagyra és persze a nagy szavak mögött általában nincs semmi. Ezt sokszor tapasztaltam. A férfiak is ugyanúgy hisztiznek, mint a nők, körülöttem egy csomó ilyen férfi van, még bőgni is láttam őket nem is egyszer, persze letagadták:D Akkor a hímsoviniszták mire verik a mellüket?

2013. jún. 12. 08:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, minden egyes szavaddal egyetértek. Pont így gondolom én is. A válaszom a kérdésedre pedig az, hogy a társadalom megengedi a fiúknak, hogy így viselkedjenek. Nekik nem csonkítják meg az egójukat, mint a lányoknak. Amúgy az ilyen férfi is csinál vmit c. történeteket én is csak itt olvastam. A környezetemben még nem láttam példát rá. Mondjuk a "besegít a háztartásba" alatt remélem nem azt értik, hogy képes maga után kivinni a tányért.
2013. jún. 12. 09:48
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
2013. jún. 12. 11:03
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Egyik munkahelyen egyedül én voltam nő, meg a recepciós.

Sokkal durvábban "nyomatták" az ott dolgozó férfiak az intrikát, pletykát, hallgatózást(!), egymás megfigyelését, mint a buta tinifilmekben ábrázolt lánykák.

Nekem égett az arcom, ahogyan pletykáltak egymásról, aztán bájvigyor szemtől-szemben.

Az egyetlen egyenes, normális férfit meg hülyének nézték...

2013. jún. 12. 11:19
 14/29 anonim ***** válasza:
3%
Először feminizmus, aztán megy a sírás, mert így több szakad nyakunkba.
2013. jún. 12. 11:46
 15/29 anonim ***** válasza:
84%

14#

A feminizmust ne keverd ide, ez csúsztatás, nem érv.

2013. jún. 12. 11:52
 16/29 anonim ***** válasza:
96%

Jó pár magyar férfinál látom azt, hogy fáj nekik, ha emberszámba kell venniük a másik nemet, rögtön jön a feminácizás, hu az a mocskos feminizmus.

Közben csak annyiról lenne szó pl. hogy mindketten részt vállalnak az otthoni munkából (ha mindketten dolgoznak és ez általában így van).

Ez munkamegosztás.

2013. jún. 12. 12:00
 17/29 anonim ***** válasza:
21%

Nem csúsztatás, hanem idevágó tény. A feminizmus nyilván nagyobb terheket ró a nőkre, de ők általában támogatják ezt.

Az új felállásban a férfinek támogatnia kell a nőt az otthoni munkákban is. Normálisabb férfiak megteszik.

Kérdezőnek pedig : a zsák megtalálja a foltját, úgyhogy ne csodálkozz ha ilyen férfiakkal hoz össze a sors.

2013. jún. 12. 12:13
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

Guba a gubához, suba a subához, kérdező. A tapasztalataiddal nem lehet vitázni, de emlékezz rá, hogy te szerezted őket, és ennek oka van. Mindkét nemben nagy a hulladék aránya, semmi csodálatos nincs ebben.

A feminizmus egy baromság. Azt hitték a nők, hogy a tűzhely és a kiságy mellett rabszolgák, úgyhogy kiharcolták, hogy beállhassanak robotnak valamelyik taposómalomba. Nem lett jobb, ráadásul már két helyen kell megfelelni. Takarítani csak hétvégén ér rá az ember, drága, szemét, félkész kajákat kell enni, a gyereket meg neveli a net és a média. Sajnos már nem választás kérdése, hiába hozzák fel az önmegvalósítást és az anyagi biztonságot érvként, dolgoznia kell a váltott műszakban, 12 órában szenvedő munkásnak is, csak erről nem szól a propaganda.

Dolgozni szívás. Az emberiség egy szűk rétegén kívűl mindenki dolgozik valakinek, magyarul az egészségét és az idejét (amit sosem kap vissza senki) adja oda minimális összegért, hogy egy idegen embert gazdagítson. Ezt éltetjük, ennek tapsolunk, ezt akarjuk elérni. Gratulálok.

Az a baj, hogy a nők buták és akaratosak, a férfiak pedig kegyetlen, hataloméhes, zsarnok disznók. Szükségszerűen ki kellett fejlődnie a feminizmusnak, de ez csak látszólag szabadítja fel a nőket. Kegyetlen árat kér minimális pénzért cserébe.

2013. jún. 12. 12:42
 19/29 anonim ***** válasza:
40%
Már megint valami általánosítós h*lye... Mozdulj ki a netes cikkek világából, és nézd meg kicsit a való életben is, hogy úgy van-e, ahogy te azt itt elképzelted.
2013. jún. 12. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Már megbocsáss kedves kérdező, néhány válaszoló, de ti már átestetek a ló túloldalára. Nem tudom mire jó ez a zsörtölődés, keressetek olyan férfit, aki nem ilyen. Különben meg van egy mondás valami zsákról meg a foltjáról... Azt hiszem illik ide:)
2013. jún. 12. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!