Ki pontoz a gyakori kérdések.hun. És milyen kritériumok alapján teszi azt?
Lol, mekkora jó kérdés :D
Én általában pontozok, hogyha egyezek a véleménnyel, válasszal akkor "hasznos", "félig-meddig hasznos"-at nemigazán használom, és "nem hasznos"-ozok ha nincs igaza valakinek, félre beszél vagy hasonló. (nem szavazom le az olyan véleményeket amik eltérnek az enyémtől, de értelmesek)
Azt így :)
de jó,hogy feltetted ezt a kérdést,mert nem igazán értek egyet ezzel a pontozó rendszerrel.
a kérésedre válaszolva,én csak akkor pontozok,mikor kérdést teszek fel.magyarán mondva más kérdésénél nem pontozom a válaszokat ha egyet értek vele,ha nem.
szóval az én elméletem az lenne,hogy csak a kérdező pontozhassa a válaszokat,mert bizony volt,hogy nekem csupa hasznos válasz jött és mindre zöld kezet nyomtam,aztán jött valami unatkozó agyament banda és majdnem hogy 0 %-ra pontozták le a válaszokat.de miért????kérdezem én naívan!én tettem fel a kérdést,mindenki hasznos válaszokat adott és mindenki egyet értett mindenkivel,aztán jöttek a "lepontozók" de választ nem írtak,csak szórakoztak egy jót.
gondolom ettől nagyobb élvezet nem jut nekik az életben.szóval én ezt a pontozást kicsit átvariálnám,hogy csak a kérdező pontozhasson a válaszaira...
én mindig csak le pontozok, nem nézem hogy ki mit írt csak nyomom a piros kezet,
jó pár ember köszönheti nekem hogy csökkent a válaszi hasznossága, de hát ez van...
most pl ki ide írt annak is nyomtam piros kezet.
meg neked is...
he-he-he
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!