Érdemes lenne szakállbeültetésre vállalkoznom?
20 éves fiú vagyok, 4 éve borotválkozom heti rendszerességgel (mostanában gyakrabban, heti 2-szer is), de még mindig pihés, és ritka az arczőrzetem. Alig észrevehetően erősödött, és ha 2-3 hetesre meghagyom, akkor is csak nagyon közelről látszik.
Pedig (az apai ági) genetikámat tekintve, simán lehetne erős, és sűrű szőrzetem.
Ráadásul, a nagy, sűrű (és kb. 2-3 helyen fonott) szakáll az érdeklődési körömet "tükrözné"/mutatná zenei, és mitológiai szempontból is. Álom a szakáll számomra! :(
Ilyen van? Sose hallottam még.
Én meg utálok borotválkozni. Megborotválkozok másnap már szúr.
Van olyan? Eddig nem hallottam róla.
Nem hajszeszre gondoltál?
Nagyon irígylem a szőrös embereket.
És a legbosszantóbb az egészben, hogy bezzeg az olyanoknak, akiknek nincs szükségük arcszőrzetre, (pl.: "diszkópatkányok", divatmániások, vagy majdnem bárki más), nekik sűrű (de borotvált) arcszőrzetük van általában.
Nekem pedig, akinek több szempontból is fontos lenne a szakáll, egyszerűen hiányzik az arcomról!!!!!!!!! :(
És még a mellkasom sem szőrös...
Elolvastam ezt a cikket, és közben rájöttem, hogy semmiképp' sem fogok magamon szakállbeültetést végeztetni, mert a hajból veszik a beültetendő szakállat:
HAHHAHAH! Neeem, ne menj semmiféle szakállbeültetésre, szakállnövesztő sampon... lol.
Hagyd meg hadd tegye a dolgát a természet. Később olyan szakállad lesz, hogy nem győzöd majd borotválni. Élvezd ki, hogy nem viszket az arcod mint atom.
Nem lesz szakállam, úgy néz ki sajnos a dolog...
Az legyen a legkevesebb, hogy viszket, és szúr.
Amint azt olvashattad a leírásokban, mondhatnám, hogy vikingnek készülök.
Eddig is rendszeresen borotválkoztam, de majdnem semmi eredménye, akkor ezután miért lenne???
És még majdnem csak az államon, nyakamon van. (Ott is ritkásan, és foltokban.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!