Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejönnek a...

Lányok, nektek bejönnek a borostás pasik?

Figyelt kérdés
Erre a kérdésre elsõsorban a tinik válaszát várom :)) én egy 17 fiú vagyok, lassan már férfi , és hát eléggé baba arcom van, borotválkozás után kb 10 évet biztos hogy fiatalodok xD eddig úgy volt hogy heti 2x borotválkoztam mert úgygondoltam hogy ciki meg minden ha egy kicsit borostás az arcom, de amikor tavaly nyáron nem nagyon borotválkoztam kb 3 hete, akkor észrevettem hogy borostásan jobban tettszek magamnak és sármosabban nézek ki, ezt nem beképzeltségbõl mondom :D néhány barátom kérdezte hogy miért nem borotválkozok mondom nem nekik akarok tettszeni, ez nem azt jelenti hogy szakállat növesztek, hanem hogy 2-3 hetente borotválkozok csak :)) az ezzel a bajom hogy amikor a lányok megpuszilnak akkor mondják hogy de szúrok, mondom én másfélemódon terveztem volna megszúrni õket :D szóval az a kérdésem hogy minden lány ilyen? Hogy nem jön be nekik a borosta? Bocsánat az esetleges helyesírási hibákért, de telefonról írtam :)
2013. jún. 5. 22:16
1 2
 11/14 anonim válasza:

szerintem szexi :D

15l

2013. jún. 6. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: A fiú haverjaid véleménye fontos, vagy az akinek tetszeni szeretnél? :)

Nekem is azt mondják hogy borotválkozzak,mert ők is babaarcúak,akkor már én is legyek az :D

De engem nem nagyon izgat hogy ők mit gondolnak.

A nők szeretik a borostát,és én is jobban érzem magam így. ;)

2013. jún. 6. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Van, akinek jól áll, van akin igénytelen kinézetet nyújt (még akkor is, ha idősít)... szóval nem tudom megmondani, hogy na most akkor nekem bejönnek vagy nem. Barátomnak pl. egyértelműen jobban áll a sima arc (de borostásan is szeretem).
2013. jún. 7. 12:46
 14/14 A kérdező kommentje:

WRXSTI

nem a fiúk véleménye a fontosabb, csak akkor még nem tudtam hogy a lányoknak is tettszik a borosta :) és hát ők akkor elbizonytalanítottak ebben, hogy növesszek e borostát :D persze nem minden lánynak jön be :))

2013. jún. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!