Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnek a borostás srácok?
Figyelt kérdés
De csak az arcon van borosta máshol sima.2010. máj. 23. 19:18
2/12 anonim válasza:
Nagyon tetszik a borosta, de nem mindegy, hogy kin látom! :P
Egyébként nem kell máshol sem símának lenni. Csak a mai divat, hogy a hapsik is szőrtelenek akarnak lenni. Szerintem ez nőknél fontosabb.
3/12 A kérdező kommentje:
így van :)
2010. máj. 23. 19:22
4/12 anonim válasza:
Bocs, hogy fiúként írok, de az hogy néz már ki, hogy az egész tested szőrtelen és csak a fejed borostás meg hajas? Mint egy bőrpálcikán egy szőrcsomó...
Nem vagyok tagja a csubakkizmusnak, de azért ha már borosta, akkor engedtessék meg, hogy legalább a kezem/lábam/hasam valamennyire szőrös legyen.
20F
5/12 anonim válasza:
már nem azért, de a nöknek tök mindegy, csak jóképű legyél, akkor meg mindegy, hogy van a ször vagy nincs. én pl ha kicsit borostás vagyok rögtön minden csövesnek elmondanak, és egész egyszerüen azért, mert látják, hogy ezzel probálom kompenzálni a 15 évesnek kinéző fejemet! borostás óvodás ilyesmiket kaptam már.20 éves vagyok.és szüz.
6/12 anonim válasza:
Valakinek jól áll, valakinek nem.
7/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy szép, de borzalmas amikor csók-puszi-odabújás közben szúr :-s
10/12 anonim válasza:
Páromon bejön, de azért jobb szeretem ha sima az arca. Más pasikat meg nem nézek meg, nem érdekelnek, nekem csak a párom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!