Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megverni?

Kati Tibor kérdése:

Hogyan tudnám megverni?

Figyelt kérdés
Szóval az iskolában van egy fiu aki kb az egész osztály idegeire megyez a fiu egy nagyképü beképzelt fiu az osztályban sajna mindenkit megvert :( az a gond hogy már a lányok is kezdenek hozzá ffele vonzódni és nem azért mert jóképü mert nem az hanem az ereje miatt nem mondom hogy nagyon erős de erős ezért arra az elhatározásra jutottam hogy összehivom a barátaimat akiket már megvert és megpróbálom arra az elhatározásra birni őket hogy tartsanak velem és majd együtt móresre tanitjuk igen ám csak ezel az a baj hogy a barátaim nem mernek kiállni ellene igy hát egyedül maradtam csak anyi a baj hogy nem tudom hogyan gyözhetném le mert ez a fiu erősebb mint én de nekem mindig is előnyömre vált a gyorsaságom és a fürgeségem nem vagyok valami izmos alkat de nagyon gyors vagyok és nagyon fürge(ja és még kix-box-olni is tudok) hogy tudnám legyőzni ezt a fiut ez a fiu elégé lomha testalkatu ugyértem nem nagy a kitrtása velem elentéttben.Hogy tudnám legyőzni ezt a fiut mert már nekem és a barátaimnak is nagyon elege volt ebből a fiu-ból és ha legyőzném akkor megtudnám mutattni hogy nem is olyan erős ez a fiu hogy én mégerősebb vagok tőle.Szóval hogyan tudnám legyőzni kérlek segitsetek.
2013. jún. 2. 08:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Téged a nyelvtankönyv is csúnyán megverhetett,gondolom ezért nem mered kinyitni..
2013. jún. 13. 08:22
 12/15 anonim válasza:
engem az ingerel fel a legjobban mikor megszégyenitenek, vagy elcsórják a looserek a jó csajokat. ha valki ezt a 2 gyengepontomat akarja áttörni, annak nagyon durva következményei lehetnek. az eggyik gyereket egy csajér majdnem megkéseltem, kék zöldre fojtogattam a nyakát. és szétrugdostam. te is tedd ezt verjétek agyba fübe, ha oszitársad lennék , bennem bizhatnál, mint hű szihopata segéded. együtt szétütnénk a fejét. elmebeteg szihopata állat vagyok bevallom. de nem szégyenlem, legyél te is az. hidd el mindent megold.
2014. jan. 4. 11:11
 13/15 anonim válasza:
ja és azt lehagytam hogy 14/F. meghogy az arccsontját üsd, ha az eltörik akk neki annyi. xDD
2014. jan. 4. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:
vigyé bökőt suliba oszt fenyegesd meg hogy téged haggyon békén,nem muszály mindjárt megverni...
2014. máj. 20. 13:11
 15/15 anonim válasza:
Tudom hogy késő, de valakinek még hasznára válhat.. Jól orba kellett volna ütni utána meg gyorsan állcsúcson bütyökkel. Ájulás garantált
2019. márc. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!