Elso bemutatkozas. Hogyan?
18/F vagyok es nemsokara bekene mutatkoznom a baratnom szuleinek, de egy kicsit felek, mert idosebbek a szulei.
Hogyan csinaljam, hogy tisztelettudo es udvarias legyek?
Az anyukajanak ugy mutatkozzak be, hogy nyujtsam a kezem vagy csak ha o nyujtja ?
Azt akarom, hogy jo velemenyuk legyen es tudjak hogy tolem nem kell felteni a lanyukat.
A valaszokat megkoszonom!
Az első tökéletesen leírta. Csak annyit tennék hozzá, hogy legyél egy kicsit konszolidáltabb, mint a legtöbb mai fiatal. Vagyis: ne legyen kék-zöld-lila pankfrizurád, ha normális színű a hajad, akkor se lógjon a szemedbe. Ne lógjon acigi a szádban, ne legyen alkoholszagod, ne b@zmegoljál, rendes ruhában legyél, a szemed ne legyen kihúzva, ilyesmik. Vagyis legyél egyszerű, helyes, normális srác.
Az anyuka nagyon fog örülni.
Koszonom szepen a valaszokat!
Apukanak azert en nyujtom a kezem elosszor ugye?
Az oltozkodes,hajviselet,szepen beszeles,es ilyen alapveto dolgok megvannak:)
Amennyiben apuka fiatalabb nálad (bár ezt kétlem), akkor igen. Ha nem, akkor viszont várd meg, amíg ő nyújtja a kezét.
Egyszerűen nem értem, a mai gyerekeknek ezt miért nem tanítják meg a szüleik. Már kisiskoláskoromban tisztában voltam ezekkel a dolgokkal, nemhogy 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!