Erőss Zsolt miért érzett késztetést, hogy megmássza a Himaláját? Nem jobb itthon a meleg lakásban családdal együtt lenni? Őt nem érdekli a családja?
Ha nem lettek volna ilyen emberek mint ő az emberiség történetében, akkor még mindig a barlangokban ülnénk, mondván jó ott, a biztonságban.
Neki ez volt az élete, neked a meleg lakásban a biztonság. Mások vagyunk. A családja meg ezt bevállalta, az ő életük. Szerintem semmivel sem nagyobb felelőtlenség, mint amit pl. Stohl Bucika csinál, hogy nem egyszer vezetett részegen bedrogozva és mások életét veszélyeztetve, miközben családapa...
Neki ez volt a szenvedélye, az élete és ilyenkor hiába a család. És itt most még nagyon sok foglalkozású vagy hobbijú embert említhetnénk.
Én, mint családos ember, biztos, hogy nem így tettem volna, megjárta már egyszer és aki kísérti a sorsot...És nyilván a feleségének és a gyerekének is jobb lenne apa mellett felnőni, de gondolom ezt a családja elfogadta, belenyugodott, hogy neki ez volt az élete, így nagyon fáj nekik, de ellene úgysem tudtak volna csinálni semmit.
Zsolt nem volt egy tipikus sörözök a meccs előtt, utána megnézem a Barátok Köztöt apuka.
Neki volt egy hivatása, ami miatt nagyon sokat szenvedett, de ugyanakkor nagyon sok örömöt is kapott innen. Sok ilyen ember van még szerencsére, akik képesek tenni és szenvedni céljaikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!